16. helmikuuta 2011

What did I eat today?

Aamu alkoi mallikkaasti vihersmoothiella (persilja, greippi, lime ja kurkku). Lounaaksi söin tomaattikeittoa katkaravuilla ja chilillä. Illalliseksi valmistin vuohenjuustosalaatin, jonka kuva on alla. Siinäpä sen päivän syömiset. Hieman enemän olisi noita välipaloja voinut olla. Ai niin, söin myös kaksi palaa tummaa suklaata.
P1070405
P1070414
P1070422
Salaatteihin en laita oikein mitään mausteita kun valmistan ne. Jokainen saa maustaa ne itse omalla tavallaan ja siitä syystä ruokapöydällämme on nykyisin monia eri mausteita. Yleensä laitan salaatteihin jotain öljyä (tänään oliiviöljyä) ja toisinaan hieman mustapippuria (kuten tänään). Minusta tämä on hyvä tapa maustaa salaatit, sillä silloin jokainen saa itse rakentaa salaatistaan juuri sellaisen makuisen kuin haluaa.

My meals for today were a green smoothie (the one I prepared yesterday), tomato soup and the salad (on the photo above). That was the first time ever when I fried the goat cheese myself and I have to say that it wasn't that difficult. :) 

3 kommenttia:

Miranda kirjoitti...

Näyttää hyvältä! Juusto onkin mulle paha paikka sitten kun jätän maitotuotteet pois matkallani kohti vegaaniutta...Tai ehkäpä sallin itseni "joskus vähän" maistaa ;-)

Pulu kirjoitti...

Näyttää tosiaan tosi hyvältä! Voisitko kertoa, miten ihmeessä olet saanut paistettua nuo vuohenjuustot noin hyvin kotioloissa? :)

Helene kirjoitti...

@Miranda Olen itselleni sallinut etenkin lampaan- ja vuohenjuustot ja etenkin orgaaniset sellaiset (tosin tuo kuvassa ollut ei ollut luomua). Luulen, että itse tulen kyllä aina syömään seuraavia juutsoja: feta, vuohenjuusto ja aurajuusto. En vain voi elää ilman niitä. Tai siltä se tuntuu: :) Siksi pyrin nykyisin keskittymään siihen laatupuoleen enemmän. Pientä iloa pitää aina olla. :)

@Pulu Paistoin ne pannulla muutaman minuutin oliiviöljyssä. Se ei ollut sen kummempaa. :) Kääntelin puolia aina silloin tällöin, jotta pystyin näkemään, että ne eivät olleet ylipaistuneita.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi