7. helmikuuta 2011

Tip of the Week: Pure Organic Coconut Water

Joulukuun lopusta lähtien en ole juonut ollenkaan mehuja (jollen ole puristanut niitä itse). Mutta nyt tein poikkauksen sillä löysin kookosmehua tai tarkemin sanottuna kookosvettä. Suosittelen! Oli ihanan raikasta ja hyvää! Hyvän maun lisäksi se on vielä jokseenkin terveellistä. Se nimittäin sisältää magnesiumia, kalsiumia ja b-vitamiinia. Namnamnam. Tämä aarre löytyi Kampin K-marketista. ....Kannattaa myös muuten kiinnittää huomiota tuohon kirjaan,  joka on sen purnukan alla. Kani on syönyt tuon yhden kulman tuosta uudesta kirjast. Grrr. Ei hyvä. Papun yksi huonoista ominaisuuksista on tuo jyrsiminen. Toinen huono juttu on se, että on pakko ostaa uusi joogamatto (tai voi sen tietysti ajatella myös positiivisesti, sillä uusi joogamatto on aina kiva) :). Papu on nimittäin ominut sen itselleen ja se haisee kanille ja on jyrsityn näköinen. Saakohan sen putsattua jotenkin fiksusti?
P1070111
I found a new favorite juice from Kamppi Center and I absolutely fell in love with it. I haven't been drinking juice at all since December (except the ones I have made myself) and I just had to make an exception when I found this one.

6 kommenttia:

wilma kirjoitti...

haha, olen vannoutunut kookosvesi-fani ja kirjoitin siitä jo omaan blogiinikin kirjoituksen, (jota en kyllä vielä ole julkaissut) ja valittelin sen huonoa saatavuutta. En tiennyt, että sitä saa Kampin K-marketista, luulin että vain luomu-,luontais- ja ekokaupoista..
Kiitos siis loistavasta vinkistä! ;)

Muutenkin blogisi vaikuttaa tosi kiinnostavalta ja inspiroivalta. Aloitin itse samansuuntaisen elämäntaparemontin viime syksynä ja voin samaistua hyvin ensimmäisiin smoothie ja kvinoa kokeiluihin.. :)Tsemppiä jatkonkin kanssa!

Helene kirjoitti...

Kiitos wilma! :)

Toi Kampin K-market on osoittautunut todelliseksi aarreaitaksi. :) Siellä on vaikka mitä! Toinen loistopaikka on Stockmann (jos nyt noita perusluomumyymälöitä ei lasketa).

jarna kirjoitti...

Itse join juuri viime viikolla tuota kookosvettä, ostin Ruohonjuuresta. Sammutti tehokkaasti karmean makeanhimon!

Helene kirjoitti...

@jarna En ymmärrä, miksen ollut keksinyt tuota aiemmin!

Lusse kirjoitti...

We just came from Brazil and you get coconut water from every corner there. You pay around 0,70€ and get it straight from the green coconut. One month holiday and getting 500ml per day, one truly feel lot healthier to face Finnish winter once again... If you happen to visit Brazil once, it is a must try treat :)

Helene kirjoitti...

Thanks Lusse for your comment! Oh, that soundes wonderful! I really need to get there latest next year. That's one of my dreams to travel that far. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi