20. helmikuuta 2011

Sunday Check-In -0.4kg (Total -4.9kg in eight weeks)

Huomenta! Aamun punnitus on tehty ja aamupala syöty. Tänään söin aamupalaksi yhden mansikkasoijajogurtin (alpro soya). Se oli käytännössä pakko syödä kun ostin sen muutamia viikkoja sitten ja kohta siinä alkaa olla eräpäivä käsillä. Jännää huomata kuinka se tuntui liian makealle. Ensi kerralla aion ostaa joko maustamatonta luomujogurttia tai sitten maustamatonta soijajogurttia ja maustaa sen itse marjoilla ja ehkä makeanhimon iskiessä hitusella agave-siirappia.
P1070513
Mutta sitten itse asiaan, eli laihtumiseen. Olen laihtunut tällä viikolla 400 grammaa, mikä tekee loppusaldoksi 4.9kg kahden kuukauden aikana. Viiden kilon laihtuminen olisi ollut tietysti kivempi, kuin tuo 4.9, mutta ensi viikolla se menee rikki aivan varmasti ja luultavasti lujaa, sillä minulla alkaa Jukka Harjun valmennus ja bootcamp joka aamu klo 6.30-7.30. Tämän päivän tavoitteena minulla onkin selvittää kouluni sivuilta mahdollisimman paljon uneen liittyviä asioita, sillä joudun taas muuttamaan unirytmiäni ja haluan tehdä sen oikein, jottei se häiritsisi liikaa muuta elämääni.
Studying
Tällä viikolla olen syönyt myös hieman epäterveellisesti. Isoin miinus tuli siitä, että söin popkorneja leffassa (The Tourist). Halusin vain maistaa hieman niitä ja kokeilla miltä popparit maistuivat ja täytyy kyllä sanoa, että hyviltä ne maistuivat. :) Mutta seuraavan kerran maistetaan ehkä kuukauden päästä jos silloinkaan. Lisäksi perjantaina meni työpaikan "Friday Beerissä" taas muutama olut. Näihin ei kuitenkaan maailmani kaadu. Ne olivat loppujen lopuksi vain pienet sortumiset ja tekivät elämästäni hieman rikkaampaa.
P1060671
Ensi viikon aikana (mitä luultavimmin osa menee myös seuraavalle viikolle) aion kirjoittaa kirjoitukset seuraavista asioista:
- Bootcamp-treenit ja syke (Suunnon kello on siis testissä)
- Terveellisempi sämpyläresepti (lukijan toive)
- Helpon tomaattikeiton resepti
- 10% fuskaus dieetissä (Marielan insipiroimana)
- Millä pääset alkuun kohti terveellisiä elämäntapoja
- Suhtautumiseni lihaan (Aksun innoittamana)
- Yksi uusi smoothieresepti (lukijan toive)
- Hyväntekeväisyys ja onnellisuus
- Elintapabarometri (Bellezzan ja KG-lehden inspiroimana)
Tulipa noita juttuideoita paljon enemmän kun aloin vain listata niitä. :D Olisi kiva kuulla, että mikä vaikuttaa kiinnostavimmalta? Ja muita juttuideoita saa tietysti ehdottaa!
Hello guys! It's freezing here in Finland at the moment. -18C in Helsinki (-0.4 degrees Fahrenheit), so you can guess that I'm not too excited about going out today. :) Luckily it is Sunday and I don't have to.
But then to the point... I have lost 400g, which means 0.9 pounds this week. In total I have now lost 4.9 kilos (10.8 pounds) in eight weeks. Next week I'm starting the Bootcamp (with my coach Jukka Harju) and I'm hoping to get really good results next week. Have a nice day!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos huippukivasta blogistasi! olen tehnyt viime vuoden ajan myös elämäntaparemonttia, kuitenkin samalla paino on hieman hilautunut ylöspäin (kaikkia ihania uusia herkkuja maistellessa), nyt tavoitteena päästä takaisin itselleni hyväksi kokemiini mittoihin. kiva lukea sinun projektistasi samalla! mielelläni lukisin J. harjun sinulle tekemästä harjoitusohjelmasta ja niistä opeista myös! ja kaikki reseptit on aina huippukivoja!

onnea matkaan, hieno saavutus, lähes 5kg kahdessa kuukaudessa!!!
-Leena

Helene kirjoitti...

Kiitos! Katsotaan, jos saisin tehtyä tänne joka viikko yhden postauksen hänen suosituksistaan minulle. Se olisi varmaan hyödyllistä monelle. Kiitos hyvästä ideasta! :)

Tsemppiä myös sinulle!

Melancholia kirjoitti...

Terveellisemmät ruokareseptit kiinnostaa aina ja tosiaan tuo harjoitusohjelma yms liikuntavinkit myös. Tuli vähän toistoa edelliseen kommenttiin mutta samaa mieltä olen.

Blogisi on yksi kiinnostavimmista tällä hetkellä ja sulla on ihanan positiivinen asenne! =)

Erika kirjoitti...

Onnittelut hienosta pudotuksesta. Sulla on hyvä tahti ja toiset kaksi kuukautta lisää niin olet jo tavoitteessasi:) Hiljaa hyvää tulee, olen sen itsekin tässä kantapään kautta oppinut;)

Teidän ikkunalauta on ihanan terveellisen näköinen. Olet muuten tartuttanut smoothie-innostuksen minuunkin ja aion ehdottomasti kokeilla suosittelemaasi vihreää smoothieta.

Yaelian kirjoitti...

Hieno saavutus laihdutuksen suhteen! Itsekin olen yrittänyt,kovasti,mutta kovin hitaasti putoaa....sigh...

ValintojaChoices kirjoitti...

Onneksi olkoon tiivistymisestä. Blogisi on tämän sarjan hyvän mielen blogi. Kiitos!
Merja UK

Miranda kirjoitti...

Mielenkiintoisia aiheita siis luvassa! Odotan itse esim suhtautumistasi lihaan ja hyväntekeväisyys ja onnellisuus aiheita. Tsemppiää bootcamppiin!

champagne kirjoitti...

Kaikki aiheet kiinnostavat:) Itse olen pudottanut viimeisen vuoden aikana n. 15 senttiä vyötäröltä ja loppurutistukseen aloitin tänään mehupaaston. (Teen sen kyllä muutenkin 3-4 kertaa vuodessa.)

5 kiloa kahdessa kuukaudessa on tosi hyvä suoritus, jään seuraamaan !

Helene kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Ne piristivät päivääni toden teolla!

Toiveenne otetaan huomioon kun kirjoitan blogiani. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi