24. helmikuuta 2011

The Miracle!

Minulla oli tiistain ja keskiviikon alaselkä aivan tajuttoman kipeä. Hyvä että pystyin edes kävelemään. Jokaisen kymmenen tai viiden askeleen kohdalla voivottelin, että "aiaiai"...  En tarkalleen tiedä mistä tämä kipu tuli, mutta veikkan maanantain kuntotestiä ja erityisesti sitä, että otin sen ehkä liian tosissani. :D Tänään aamulla kun raahauduin kipuineni treeneihin, minulla oli pieni toivonkipinä mielessäni, sillä valmentajani Jukka oli luvannut teipata selkäni.... Suoraan sanottuna olin kyllä hieman skeptinen sen suhteen että tämä auttaisi, mutta niin kävi. Jukka laittoi teipit paikoilleen alaselkään (teippi ei sisällä mitään voteita tai aineita) ja selkäni oli parantunut heti. Siis aivan heti. :) Tänään pystyin jo tekemään kärrynpyöriä ja muutenkin jumppaamaan. Työkaverit töissä olivat tietysti yhtä ihmeissään kuin minä. Tämä oli kyllä maailman kätevin hoito kipeään selkään. Iso kiitos valmentajalleni Jukalle!
P1070556
I've been having some problems with my back over the past two days, because I've been exercising probably too hard.. It has been killing me with a lot of pain. My coach Jukka managed to fix it by using only a black tape (on my back). It is a miracle and I can't believe he is able to fix a back with just a piece of a tape. 

4 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Mahtava juttu! Olen suhtautunut teippauksiin suurella skeptisyydellä, mutta jos tulee tuon tyyppisiä vaivoja täytyy ehdottomasti kokeilla.
Tiedätkö toimisiko tuo niska/hartia seudullakin?

Amanda kirjoitti...

Siis mitä tuo teippaus on? Alkoi kiinnostaa, sillä oma alaselkäni on varsin kipeä.

Helene kirjoitti...

@Taina uskoisin, että toimii. Kysyn Jukalta. :)

@Amanda Pyydän Jukalta hieman lisätietoa aiheesta, jotta osaan vastata "oikeaoppisesti". :)

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiinnolla jään odottamaan lisätietoa tästä teippauksesta! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi