12. helmikuuta 2011

The King of the Salt

Kävin eilen pyörähtämässä Kampin Ruohonjuuressa ja mukaani tarttui yhtä sun toista. Voisin ostaa sieltä varmaan kaikki tavarat tällä hetkellä, niin innoissani olen kaikista uusista ruoka-aineista, joita löydän sieltä. Yksi ehdottomasti parhaista löydöistä oli kuitenkin reilun kaupan Himalajan kristallisuola. Sitä löytyy myös Ekokauppa Ekolon nettikaupasta, mutta Ruohonjuuressa se oli hieman halvempaa. Hinta oli  8.95€, mikä ei minusta ole mikään superpaha hinta tuosta yhden kilon suolasta (joka on muuten ihanassa purkissa).
Ensi kerralla kun saan kutsun tupareihin, aion ostaa tämän suolan tuparilahjaksi. Minusta tämä on loistava ja käytännöllinen lahja! Inspiraationa suolaostoksiin toimi viime viikon perjantain "Ihminen kokonaisuutena ravintospecial" -seminaari, jossa opetettiin että hyvä suola ei ole valkoista. Minä kysyin tuolloin mielessäni, että onko suolaa muun väristä? :D Ja löytyihän sitä. :)
P1070197
Yesterday I found Himalayan Crystal Salt, which is the most beneficial and cleanest salt available on this planet. I'm planning to use this in the future instead of the white salt (that I still have in my kitchen closet). 

2 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Meilläkin käytettään kristalli-eli himalajansuolaa sekä myös aitoa merisuolaa, joka on harmaata väriltään.
Oiva tuparilahja muuten! Blogissani onkin suolapostaus täällä:
http://tyylisuuntauksia.blogspot.com/2009/08/suolasta-terveytta.html

Helene kirjoitti...

Kiitos jarna! Tosi hyvä postaus sinulla! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi