9. helmikuuta 2011

How much would you pay to loose some weight?

Lueskelin tänään koulumateriaaleja paniikissa kun tajusin, että olen hieman aikataulusta jäljessä (en paljoa, mutta kuitenkin sen verran että pieni paniikki alkoi iskeä). Viikonloppuna pitää varata ainakin puoli päivää opinnoille, muuten alan olla hirmuisesti jäljessä.
Siinä sivussa aloin sitten miettimään tätä elämäntaparemppaani ja saavutettuja tuloksia. Olen laihtunut sen 4.3 kiloa, mikä tuntuu kyllä todella paljolta mutta sitten tavallaan ei tunnu. Vielä on monta kiloa jäljellä ja tiedän, että tahti varmasti hidastuu. Minun pitää siis pysyä motivoituneena. Bootcampin jakso loppui viime perjantaina ja tämä viikko on varmaan siitä syystä tuntunut hieman pysähtyneeltä.
P1070094
Joululomalla oli ihanaa, sillä pystyin keskittymään ruokaan ja terveyteeni sataprosenttisesti. Nyt kun työt ovat alkaneet, se ei olekaan niin helppoa ja  huono omatunto painaa aina toisinaan kuten tänään siitä opiskelusta. Sitten huono omatunto levitti lonkeronsa myös siihen, että tajusin etten ole kokannut niin paljon ruokia kotona kuin pitäisi. Eilen ja tänään söin ulkona (tosin salaatit), mutta kuitenkin. Pitää taas hieman ryhdistäytyä, niin eiköhän se siitä. :)
P1070102
Tänään aloin myös miettimään sitä, että kuinka paljon olisin valmis maksamaan jokaisesta pudotetusta kilosta ja varmaan se olisi noin 100€. Eli 1000€/10kg. Mitä sinä maksaisit, että pääsisit tavoitteeseesi?
P1070121
Today I've been reading my school materials and I've been a bit worried because I'm falling behind my schedule (not much, but a little). I have to plan my studies a bit better in the future. 
Today I've also been wondering how much I would be willing to pay for each kilogram that I am to loose... I guess it would be 100€/kg. How much you would pay?

3 kommenttia:

Kia kirjoitti...

samoissa fiiliksissä... Oon ite laihtunu 6 kiloo tässä viime kuukausien aikana, ja vaikka se on aika paljon niin ei se silti tunnu siltä.. oon niin pitkä joten se ei heti näy tässä vartalossa, mikä on sinänsä ihan hyvä että ei näy lihominenkaan :D

mutta jos vielä saisi rutistettua 7 kiloa pois niin olisin tyytyväinen (normaalipainossa olen silloinkin, laihdutan huonolla ruokavaliolla otettuja kiloja). voisin maksaa 50e per kilo, koska olen opiskelija eli hirveästi ei oo antaa tähän urakkaan :'D ja ihan hyvin tää sujuu "ilmaiseksikin". ainakin tähän mennessä...

Anonyymi kirjoitti...

Tarkentaisitko tätä rahavertausta? Siis että mitä olis valmis maksamaan, että ei tartis tehä MITÄÄN laihtumisensa eteen vai? En ainakaan olis valmis maksamaan kovin paljoo sen LISÄKSI että tsemppaisin liikkumaan räntäsateessa ja loskassa ja välillä jopa nälissäni joutuisin olemaan :-D

Helene kirjoitti...

Moi Kia! Kiitos kommentistasi! Oho, oot laihtunu aika paljon. Onnittelut siitä!

@Anonyymi Joo, eli siis siitä ettei tarvitsisi tehdä mitään. :) En itsekään maksaisi mitään jos joutuisin heilumaan rankkasateessa. :D

Jaa blogikirjoitus kavereillesi