13. helmikuuta 2011

The Gorgeous Blogger Award

Sain Erikalta palkinnon. Kiitos! :) 
Milloin aloitit blogisi? Aloitin ensimmäisen blogini noin 4 vuotta sitten. Tämä blogi sai uutta vauhtia joulukuussa 2010 kun aloitin elämäntaparemontin. Tavallaan tämä blogini on siis alkanut joulukuussa, vaikka postauksia onkin pidemmältä ajalta.  
P1070130
Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? Kirjoitan siitä muutoksesta, jonka uusi elämäntaparemonttini on saanut aikaan. Opiskelen töiden ohella health coachiksi, joten tarkoituksenani on jakaa vinkkejä siitä mitä opin koulussa. Kun aloitin opiskelut IIN:ssä, minulla ei ollut mitään tietämysta ruoasta tai ruoalaitosta. Nämä asiat ovat minulle siis hyvin uusia. :)
Käsittelen blogissani myös laihdutusta, eli joka sunnuntai punnitsen itseni. Toistaiseksi kiloja on lähtenyt 4,5. 
P1070136
Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? En ainakaan suoraan tiedä yhtään toista samanlaista blogia kuin omani liittyen juuri siihen, että opiskelen samalla health coachiksi (vinkatkaa muista helath coach elämäntaparemppa blogeista jos tiedätte!). Koulu kestää vuoden verran, joten muutosta on tulossa koko vuoden verran, ei vain yhden kuukauden dieetin verran. Mutta muuten tämä on varmaan aika tyypillinen laihdutusblogi. Ai niin. Yksi iso ero on se, etten laske kaloreita. :) 
P1070141
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Halusin jakaa oppimaani ja pakottaa itseni paremmin tälle uudelle dieetille. Nyt en vain kehtaa laittaa elämää risaiseksi kun tiedän, että olisi todella noloa kertoa se täällä blogissa. Blogini ja lukijani toimivat siis tavallaan tsemppaajina. 
Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Haluaisin jakaa enemmän ruokareseptejä ja ottaa parempia valokuvia. 
"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat." 
Annan tämän palkinnon:
Erikalle (takaisin siis :))
Tainalle (myös minulta Erikan lisäksi :) )
I got "The Gorgeous Blogger Award" from Erika. Thank you! :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi