17. helmikuuta 2011

Brilliant news! Healthier Life Vol. 2.0

Nyt tulee iso juttu (ainakin minulle) ja olen tästä aivan superinnoissani/onnellinen/peloissani ja toiveikas. Muuten en tätä osaa oikein kuvata. :D Tästä jutusta puhuin viime sunnuntaina blogipostauksessani kun lupasin paljastaa täällä yllärin ja nyt voin vihdoin kertoa siitä. :) Yllärini oli se, että olen nyt saanut blogini ansiosta itselleni valmentajan Jukka Harjun. Jeejeejeeee!!! Tästä voi kiittää kaveriani Aria, joka luki blogiani ja houkutteli minut siihen Bootcampiin alunperin (Kiitos Ari!). Kyseisen aamujumpan vetäjänä toimii siis sama Jukka, joka on life coach, kokonaisen hyvinvoinnin asiantuntija sekä personal trainer. Hän lähestyi minua seuraavanlaisella diilillä:
Saan itselleni tietyksi ajaksi hänen valmennustaan ja bootcampin aamutreenit kunhan vain kirjoitan edistyksestäni blogiini kerran viikossa (oli se plussaa tai miinusta kiloissa ja ketteryyttä lisäävää tai ei) ja sitoudun käymään treeneissä joka arkiaamu klo 6.30-7.30.
Tämä kirjoittaminen sopi minulle tietysti todella hyvin, sillä bloggaan joka sunnuntai muutenkin edistymisestäni ja kirjoittaminen on kivempaa jos on hyviä uutisia tiedossa ja niitä nyt odotan kilojen vähenemisen muodossa. Lisäksi Jukka on minusta todella hyvä tyyppi, joten uskon että homma tulee toimimaan erinomaisesti. Kiitos Jukka! :)
Minua jännittää aika paljon, sillä suoraan sanottuna en oikein tiedä mitä odottaa. Jukka sanoi, että saisi minut laihtumaan tavoitepainooni ja että mitä luultavimmin spagaatti ja käsilläseisonta tulevat onnistumaan mikäli treenaan säännöllisesti joka aamu bootcampissa ja teen sitä kolme kuukautta putkeen). Itse olen hieman epäilevä (että voiko nuo kaikki oikeasti onnistua minulta) ja jopa peloissani, että mihin treeniin meninkään lupautumaan (aamut ovat vaikeita herätä), mutta olihan tähän pakko suostua kun kerta tuolla yhdellä bootcamp-viikolla katosi kiloja 1.4kg!!! Nyt mietin vain sitä, että kuinka paljon voinkaan laihtua kuukaudessa. :)

Maanantaina alkaa siis elämäntaparemontti Vol 2. Otan kuvat ennen (jotta voin näyttää myöhemmin sen, mistä lähdin) ja luonnollisesti sitten laihtumiseni jälkeen. Ja toivon, että joskus voin blogissani esitellä spagaattivideon tai käsilläseisontaani. :)

Great news! I'm super excited, because I got a coach Jukka Harju (life coach, personal trainer and integral coach) to help me to get in better shape. He is the coach at Bootcamp and this means that I'm going to attend every weekday morning to the bootcamp. This is great and I'm very grateful that he offered this for me. Last time when I tried bootcamp I lost 1.4 kilos in just one week. I think that was really great! :)

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Wow, onnittelut upeasta päätöksestä ja mahdollisuudesta. Helppoa ja kevyttä ei varmasti aina ole, mutta varmasti sen arvoista!
Kevät ajankohtana on varmaan mitä parhain kokonaisvaltaiseen muutokseen kun energiatasot ainakin itsellä nousee kohisten vrt. syksyyn.
Innolla raportointia odotellen!

Helene kirjoitti...

Kiitos Saara! :) Olen kyllä todella onnellinen tästä mahdollisuudesta. Ja kevät tosiaan on paras aika! Olisi ihana olla kunnon bikinikunnossa kesällä. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi