1. helmikuuta 2011

Bootcamp Experiences

Heippa! Olen nyt kaksi päivää herännyt aamulla ennen kello kuutta ja suunnannut nokkani kohti Bootcampia. Olen vielä elossa ja itse asiassa voin todella hyvin. :) Herätykset ovat kieltämättä olleet hieman vaikeita, mutteivät missään nimessä niin pahoja kuin olisin odottanut.
Sunnuntaiyönä nukuin melko huonosti, koska jännitin maanantaista aikaista heräämistä ja sitä miten selviäisin tuosta treenistä. Ja hyvin tuli selvittyä. :) Jaksoin omasta mielestäni ihan hyvin, vaikken ollutkaan missään nimessä muiden bootcampilaisten tasolla. Vatsalihakset ja sisäreidet ovat kipeinä, mutta hyvin olen vielä pystynyt liikkumaan ja kävelemään.
Olen myös miettinyt sitä, että voisin kyllä tottua näihin aikaisiin herätyksiin. Paras puoli aamuliikunnassa on ollut se, että työjutut eivät vielä siihen aikaan pyöri päässä. Pystyn keskityttymään todella hyvin vain hetkeen ja liikkumiseen sekä siitä nauttimiseen. Lisäksi plussana on ollut kunnon venyttelyiden teko. Uskon oikeasti, että voisin saada sen spagaatin kolmessa kuukaudessa.
Sitä en olisi osannut odottaa, että vielä illalla kaipaisin hieman lisäliikuntaa. Koska tänään sain postissa kauan odottamani Kim Kardashianin "Butt Body Sculpt" -dvd:n, aion sen vielä tehdä hieman myöhemmin tänään. :D Rakastan jumppavideoita enkä voisi luopua niistä. Alla kuva Tracyn treenistä, jonka otin mukaan jopa työmatkalle viime viikolla. :)
P1060731
Bootcamp has started and I'm still alive. :) Actually I'm feeling great. Waking up early in the morning hasn't been as bad as I thought it would be and I'm starting to like it. I think I could do this every day... :)

2 kommenttia:

Ansa kirjoitti...

Moikka Helene! Kyselisin mielipidettäsi syömisestä ennen aamutreenejä - jos olet törmännyt aiheeseen koulussasi tai keskustellut siitä esim. bootcampissa.. Syötkö mitään ennen aamutreeniä? Kannattaisiko? Onko vastauksella eroa, jos tavoitteena on laihtuminen, kun taas jos se on lihasten kasvattaminen? Itse olen kuullut vähän kaikenlaista.. :)

Helene kirjoitti...

Moi Ansa!

Ensimmäisellä kerralla en syönyt mitään ja tuli paha olo. Toisella kerralla söin banaanin. Tänään join aamulla persiljasmoothien ja se toimi parhaiten (greippi-lime-persilja-kurkku). En osaa vielä tuohon vastata kuin sen mukaan mitä itse olen kokeillut. Suosittelen testaamaan eri vaihtoehtoja siitä, mikä tuntuu sinulle parhaimmalta.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi