21. helmikuuta 2011

Bootcamp and my phone

Tänään alkoi Bootcamp klo 6.30 ja aamu meni oikein mukavasti kun tehtiin kuntotestiä. Kaloreita paloi mukavasti (Suunto sanoi 267 kcal) ja muutenkin olo oli pirtä ja raikas kunnes... Kotona huomasin, että vesipulloni oli valunut laukkuuni ja tietysti puhelimeni oli kuoleman kielissä. Yritin puhallella vettä iPhonestani pois, mutta siihen se sitten lopulta kuoli, omiin käsiini. Aamulla säntäilin muutamassa huollossa ja analyysi oli se, että puhelin oli mitä luultavimmin vaipunut sikeään uneen, mistä ei olisi enää paluuta. Harmitti...
Päivän kuluessa murheeni unohtui ja keskityin aivan muihin asioihin töissä. Ostin kaikille työkavereille aamupalaksi kookosvettä ja minusta tuntuu, että he kaikki pitivät siitä. Illalla tapasin toisen Institute of Integrative Nutrition opiskelijan Kati Variksen ja oli todella hauskaa jutella omista syömisistä, koulusta ja elämästä yleensä. Kaisa oli juuri käynyt Miamissa koulumme seminaarissa ja kylläpä minua harmitti, etten itse ollut päässyt käymään siellä. Ensi kerralla sitten. :)
P1070533
Ennen kotiintuloa käväisin Punnitse ja säästä -kaupassa ja ostin tummaa suklaata, misokeiton aineksia  (namnamnam), kookosöljyä ja säilyketomaatteja tomaattikeittoani varten. Kylläpä nyt taas kelpaa kokkailla kotona. Miso-keitto on aivan mielettömän hyvää ja söin sitä illalliseksi (ravintolassa tosin). Laitan tänne blogiin reseptiä kun kokkailen sitä kotona. Tällainen päivä minulla tänään. Mitä teille kuuluu?

My morning was really nice, because it started with the bootcamp. But then something not-so-nice happened...  My phone got wet and now it's dead (I'm 90% sure). 
In the evening I met Kati Varis for the first time. She is an other student at IIN and it was great to meet her. After meeting her I visited a grocery store and you can see from the photo above what I bought. I'm looking forward to prepare some miso soup! :)

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Osu ja uppos. Se on sit lähdettävä mison metsästykseen :D Saatko muuten syödä merilevää? Kävin ostamassa Hämeentien ViiVoanista iiiison pussin (halpaa!) kuivattua merilevää ja paitsi keitoissa ja salaateissa niin ehdottoman herkkua se on sämpylöissä! Kokeile!

Helene kirjoitti...

:D Juu, syön merilevää. Se on hyvää. Tosin merileväpizza muutaman vuoden takaa sai minut hetkeksi karttamaan sitä. :D Kuva pizzasta löytyy täältä: http://www.flickr.com/photos/heleneauramo/444852486/in/set-72157600056444834/

Jaa blogikirjoitus kavereillesi