17. helmikuuta 2011

Blogger Meetup Organized by Suunto

Vitsit, kun tänään oli mukava ilta! Tapasin ihania muita urheilu/laihdutus/elämäntaparemontti-bloggaajia Suunnon järjestämässä tilaisuudessa Siltasaaren Elixiassa. Minulla olisi niin paljon kerrottavaa sieltä ja varmaan tulenkin nyt postailemaan tästä illasta vielä pitkään.
Lyhykäisyydessään tapahtumassa oli ensin pieni puhujaosuus. Inspiraatiota riitti, sillä Annakaisa kertoi siitä kuinka hän laihdutti lähes 70 kiloa. Siis sitsemänkymmentä kiloa, ei seitsemää. Olen aivan ällikällä lyöty. Nostan kyllä hänelle hattua, sillä se jos mikään on uskomaton suoritus. Lisäksi kuuntelimme Biothermin tuotteista lyhyen esittelyn. Pääsimme myös hieman testaamaan tuotteita ja kotiinkin tuli muutama purnukka (jotka jo kerkesinkin testaamaan suihkussa). Esitysten jälkeen katsoimme muutaman lyhyen Suunnon M5-videon ja sitten saimme kellot käteemme. Eli minulla on nyt Suunnon M5-kello ja tiedän että hänestä tulee minun uusi urheilukaveri. Teimmekin äsken jo yhdet treenit yhdessä (Tracyn käsitreenit, jaksoin koko ensimmäisen osuuden lopettamatta. Kohta siis huivi on minun :D)
P1070442
P1070447
P1070448
Tämä kello tuli minulle aivan täydelliseen aikaan, sillä ensi viikolla alkaa bootcamp ja pääsen kellon avulla kunnolla testaamaan sykkeet ja muut tiedot. Tästä uudesta kaverista teen ihan erillisen postauksen kun olen hieman syvemmin tutustunut häneen.
Elixiassa teimme lyhyet kuntotestit ja oma suoritukseni oli huono. Normaalisti olisin ollut aivan maani myynyt siitä, mutta nyt kun treenit alkavat ensi maanantaina, tiedän että kuntoni tulee kohenemaan ja tulos tulee olemaan hyvä jossain vaiheessa. Minulla on siis toivoa tämän suhteen. Itse asiassa olin jopa ihan tyytyväinen, että se oli niin huono, koska muutos tulee olemaan isompi ja olenpahan sitten tulevaisuudessa todella onnessani.
P1070463
Siltasaaren Elixian yksi huoneista oli minusta todella kiinnostavan oloinen (täällä teimme kuntotestit). En ole koskaan ollut tällaisessa huoneessa, jossa tunnelma on kuin avaruusaluksessa (tai näin minä sen koin). :D Toisaalta nämä voi olla nykyisin myös erittäin tyypillisiä huoneita saleilla. Eli paljastuin. En ole käynyt salilla sataan vuoteen.
P1070488
Tapahtuman jälkeen jäin vielä venyttelemään Suunnon Akun, Linan ja Hannan kanssa. Oli kyllä ihana ilta hyvien tyyppien kanssa. Lisää postauksia on luvassa tästä tapahtumasta myöhemmin. :) Nyt menen sänkyyn, sillä huomenna alkaa palaveri klo 7.00. Hieman aikainen ajankohta tapaamiselle, mutten malta olla osallistumatta.

I got an invitation to an event for health/sports/weightloss bloggers organized by Suunto. It was great to meet other bloggers for the firts time and hear interesting speakers. One of the speakers was Annakaisa, who has lost almost 70 kilos. Great job!
After the presentations all of the bloggers got a Suunto M5 watch and we did a fitness test. I'm in love with the new watch and I already used it at home when I did the Tracy's 10 minute arm section. Can it really be true that I lost 45 calories just by doing that for 10 minutes?

4 kommenttia:

Aku kirjoitti...

Voi kun kiva, että viihdyit! Mullekin jäi tosi hyvä mieli illasta, oli niin hyviä tyyppejä paikalla ja Annakaisa tosiaan oli inspiroiva!

Joo ja ton treenikaverin ja sen bootcampin avulla se huivi NIIN on sun! :)

Hanna kirjoitti...

Oli tosi mahtava tutustua ja oli hieno ilta!

Kyllä se kello sulle kohta sanoo että "kuntotaso erinomainen saavutettu". Tsemppiä treeneihin! Ja nähdään :)

m kirjoitti...

Moikka!
Luen blogiasi nykyään päivittäin, sillä itsekkin suunnistan kohti terveellisempiä elämäntapoja. Asun kuitenkin kotona ja välillä on vaikeaa päättää itse mitä söisi ja juurikin siitä terveellisemmästä vaihtoehdosta.
En ole siis vielä siinä vaiheessa kuten sinä eli melkein pelkällä salaattivaliolla mennään jne mutta hyvällä suunnalla pikkuhiljaa.

Ennen olin hirveä napostelija ja jos äiti kävi kaupassa niin pyysin samantien tuomaan aina juustonaksupussin tai vastaavaa mukanaan - vaikka ei edes tekisi mieli mutta varmuuden vuoksi. Pikkuhiljaa olen alkanut tuntea enemmän ja enemmän morkkista siitä jos syön karkkia sipsiä tai vastaavaa. Välillä kuitenkin hetkellinen mielihimo valtaa täysin ja sitten on pakkopakkopakko - ja kahden minuutin päästä heti kaduttaa. Nykyään olen pikkuhiljaa alkanut vastustaa tätä himoa :) Jos olen kävelemässä kaapille hakemaan jotain herkkua vaikka telkkariohjelman ajaksi, niin nappaankin käteen banaanin tai vastaavaa. Pikkuhiljaa pienet asiat ovat muuttuneet paremmiksi :)

Minulla oli kuitenkin eräs pääpointti/pyyntö. Voisitko tehdä postauksen tuotteista, joilla pääsisi pitämään terveellisestä ruokavaliosta kiinni? :) Sellaisia aineksia joita sinulta löytyy nykyisin varmaan aina kaapistasi ja mistä lähdit rakentamaan terveellisempää ruoka-aine varastoa. Voit laajentaa halutessasi aineiden määrää, mutta perusaineet olisi mahtavaa tietää. Itselläni se on ainakin banaani, kurkku ja maustamaton jogurtti :)

Kiitos!

Helene kirjoitti...

Voi kuinka ihania kommentteja täältä löytyikään! :)

@Aku Oli aivan ihanaa. Muistelen iltaa todella hyvin mielin ja kellokin on kädessä täällä töissä. :D Bloggaajia oli mahtava tavata, joten kiitos siitä!

@Hanna Sama fiilis täällä suunnalla. Nähdään pian ja mennään treenaamaan kohta yhdessä! :)

@m Tämä piristi päivääni todella paljon. :) Kiitos siitä tuhannesti. Kiitos myös juttuvinkistä. Teen sellaisen ensi viikoksi jos vain kerkeän. Todella hyvä idea! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi