6. helmikuuta 2011

Expose yourself to healthy advertising

Olin eilen Helkan Keittiössä tapaamassa suosittuja suomalaisia ruokabloggaajia (tai oikeastaan puhumassa/esiintymässä heille). Minun täytyy sanoa, että he ovat aivan huippuporukkaa ja tunnelma oli minusta aivan mahtava. Kiitos kaikille!
Kahvitauolla päädyin juttelemaan Cebicin keittiön Hannan kanssa Facebookista ja siitä miksi sinne kannattaisi mennä. Jotenkin sitten siinä pöydässä tuli sellainen idea, että oma FB-sivuni voisi olla keskittynyt nimenomaan kuviin kasviksista ja hedelmistä. Mainostaisin siellä terveellisiä ruoka-aineita ja ehkä ne kuvat sitten porautuisivat ihmisten alitajuntaan ja niitä tulisi syötyä enemmän. :D
Ei liene mikään yllätys lukijoilleni, että illalla tartuin tuumasta toimeen ja kyhäsin FB-tilin. Sinne kannatta liittyä jos toivoo pieniä uudistuksia omiin ruokailutottumuksiin. Sen sijaan että altistaa itsensä erilaisille karkkimainoksille, on minusta tässä paljon parempi vaihtoehto. :) Tervetuloa kerhoon! Kertokaa sitten toimiiko se ja tuleeko ostettua enemmän hedelmiä ja kasviksia.
I created a Facebook page for my blog. It is currently in Finnish only, but you are welcome to join. :)  I'm going to post a lot of photos there (as you can see from the image above). If I get more than 100 English speakers to the site, I will start to write also in English. :)

7 kommenttia:

Helene kirjoitti...

Tuo Facebookin HelloHelene-profiilikuva lähtee kyllä niin vaihtoon huomenna. Se on aivan kauhia. :D JA ehkä voisi tuota yläbanneriakin hieman uudistaa... :)

Helene kirjoitti...

No lähtihän se. :D

Merituuli kirjoitti...

Meillä on kyllä aina hirmu hauskaa yhdessä ja juttu lentää aiheesta toiseen naurun säestyksellä :D.

Kiva oli nähdä ja kuulla sinua.

Helene kirjoitti...

Kiitos Merituuli! :)

c kirjoitti...

Kiitoksia mielenkiintoisesta luennosta ja vinkeistä! :) Pitää tällä viikolla tarttua härkää sarvista FB:n suhteen ja toivoa parasta, että edes joku likettäisi. Oli kyllä aivan mahtava viikonloppu ja hyvää porukkaa, harmi ettet voinut olla kauempaa meidän seurassa!

cebic kirjoitti...

Onnistuinpas räpläämään jotain, eli tuo ylempi kommentti on kans miun kirjoittama :D

- Cebic

Helene kirjoitti...

Kiitos c/Cebic! :) Minä tulen ainakin likettämään.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi