10. tammikuuta 2011

Working and workout

Minulla on kaksi hyvää uutista! :) Ensinnäkin työpäivä meni kivasti. Pystyin vastustamaan lounasravintolan kutsua ja en napostellut mitään turhia juttuja. Enkä juonut kahvia! Tässä hieman ruokatietoja (kun niitä on kyselty):
Aamupala
Smoothie (kiwi-banaani-maca-appelsiini-vesi)
Lounas
Salaatti (kurkku-tomaatti-salaatti) ja paistettua tofua. (tehty kotona edellisenä iltana)
Välipala
Aamulla valmistettu smoothie jääkaapista
Illallinen
Quinoa-sipuli-tofu-porkkanapaistosta.
Päivän juomat: tee ja vesi.
Tässä alla on illalliseni kuva ja myönnän, että aika laihalta se näyttää (ei edes salaattia!), mutta syynä on yksinkertaisesti se etten jaksanut syödä enempää illalla. Eikö olekin jännä juttu? Yleensä syön iltaisin melko paljon, mutta tänään olen ollut täynnä lounaan jälkeen koko päivän.
P1060319
Mutta sitten siihen toiseen kivaan juttuun. Se on se, että Amazonista saa Tracy Andersonin lempijumppa-dvd:täni nyt supertarjouksessa. Suosittelen sen ostamaan, sillä normihinta on 29.95 dollaria. Viime viikolla tein tämän treenin muistaakseni kolme kertaa ja tänäänkin illalla olen sen tekemässä, itse asiassa heti tämän postauksen jälkeen. Se on vaan paras jumppa dvd. En tunnu kyllästyvän siihen ollenkaan. :)
P1060227
Hello all my lovely English speaking readers! I have two great news today. :) One is that this was my first day at work and I managed to eat healthy. :) Smoothie in the morning and in the afternoon. Lunch was tofu and salad (I made it yesterday evening) and dinner was quinoa based food (the photo of it is in this post). So, this means that I didn't crave for coffee or sweets at all. The second great thing is that I just found out that you can get my favorite Tracy Anderson Mat Workout dvd on sales in Amazon. I highly recommend to get it. I just love it and I'm planning to do it this evening (last week I did it three times).

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei:) Olisi kiva saada tuo herkullinen smoothie-resepti mittojen kanssa. Tuota maca-jauhetta en ole vielä kokeillut eikä minulla/varmaan monella muullakaan ole harmainta hajua kuinka paljon sitä uskaltaa käyttää :D

Kiinnostava blogi! Jatka samaan malliin! :)

Helene kirjoitti...

Hei!

Kiitos A! :)

Tein tänään seuraavilla mitoilla:
2 banaania, 2 appelsiinia, 2 kiwiä, vettä muutama desi ja macaa 2 teelusikallista. :)

t. Hele

Anonyymi kirjoitti...

montako eri treeniä tuossa videolla on?

Helene kirjoitti...

Se on noin 55minuutin jumppa. Siinä tehdään jalkoja ja pehvaa suunnilleen 20min, sitten vatsoja 5min, käsiä 15min ja jalkoja 5min ja vatsoja 10min. Sitten loppuun jotain sekalaisia liikkeitä. (Nuo minuuttiarviot ovat päästä heitettyjä arvioita).

Videon voi siis tehdä osissa tai kaikki kerralla. Itse teen aina kaikki yhteen pötköön. Välineiksi tarvitset maton (tosin ei pakollinen jos pystyt tekemään vatsoja jne. lattialla), tuolin (keittiön tuoli käy) ja käsipainot (todella pienet painot, itselleni riittää kilon painot vielä pitkään).

Kkartio kirjoitti...

Hei! Kiitoksia superinspiroivasta blogista! Tuli heti pakottava tarve lähteä ruokakauppaan uusin silmin, kun on itselläkin menossa jonkinlainen elämäntaparemontti, mutta teen tylsyyksissäni aina samoja ja yksipuolisia ruokia, mikä ei tiedä hyvää pysyvien muutosten kannalta.. Sitä piti kysymäni, että kuinkahan kauan mahtaa smoothie säilyä jääkaapissa hyvänä? Meillä on maailman pienin tiskikone ja heikot käsintiskausmahdollisuudet ja parempi puoliskoni voi hermostua, jos tiskissä on aina blenderin kannu, kun tiskaaminen on hänen heiniään.. :D

Helene kirjoitti...

@kkartio
En osaa tarkkaan sanoa, riippuu varmaan aineksista. Minusta oma smoothieni alkaa maistua/näyttää kummalle 10 tunnin jälkeen. Tai siis siihen aikaan yleensä syön sen toisen smoothien ja paljoa kauemmin en sitä viitsisi antaa odottaa jääkaapissa.

Itse käytän tuohon valmistukseen sauvasekoitinta. Siitä tulee aika vähän sotkua ja periaatteessa sen pystyy huuhtelemaan aika hyvin heti laiton jälkeen. Sama juttu sen kapean kulhon suhteen. Eli tiskikoneeseen en noita laita. Vesi on toistaiseksi riittänyt puhdistukseen. Ja en käytä noita välineitä myöskään muuhun.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi