4. tammikuuta 2011

What did I eat today?

Tänään olen syönyt seuraavaa:
- Hedelmäsmoothie aamulla (banaani, appelsiini, kiwi, vettä ja inkivääriä)
- Välipalaksi myös hedelmäsmoothieta (tein aamulla kaksi lasillista ja jätin toisen lasillisen iltapäivään)
- Olen juonut paljon sitruunavettä
- Syönyt muutamia goji-marjoja, kuivattuja puolukoita ja kuivattuja mustikoita.
- Loput eilisestä salaatista (kurkku, tomaatti, basilikaa, salaattia ja siemeniä)
- Kaksi kuppia vihreää teetä
- yksi pala tummaa suklaata (yli 80% kaakaota)
- Vihannessekoitus illalliseksi ja siitä onkin kuvia alla. Ostin myös selleriä ja paistoin sitä pannulla. Siitä tuli tosi hyvää. Huomenna syön tuota vihannessekoitusta myös lounaaksi. Jäi meinaan aika paljon yli. Mittasin ehkä hieman liikaa pannulle. :D
P1060220
P1060223
Kaiken kaikkiaan tänään en halunnut syödä lihaa, viljaa enkä maitotuotteita. Halusin testata miltä se tuntuu kahden päivän jälkeen, jolloin olen syönyt riisiä ja tuntuuhan se hyvälle. Iltani päättyi "Tracy Anderson Method - Mat Workout" -treeniin ja kylläpä se oli taas superrankka. En pystynyt todellakaan tekemään kaikkia käsitreenejä... Eikä siinä ole edes painoja! Noh, onneksi ei siihen pystynyt Gwyneth Paltrowkaan ensimmäisellä kerralla, joten sallittakoon se. :D Alan tehdä tuota treeniä nyt varmaan 1-2 kertaa viikossa. On meinaan aika tehokas.
P1060227
Ja nyt on se avocadoöljykin ostettu varastoon. Kiitos lukijalleni vinkistä!

I've been eating very healthy food today and I feel very fresh. My diet has consisted of lot of fruits and vegetables and I feel very energized. I ended my day by doing Tracy Anderson Method Mat Workout, which I like a lot. It was very effective but also fun to do. I'm planinng to do it regularly from now on. 

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi