5. tammikuuta 2011

Two days without grains, milk or meat.

Tänään aamulla minua ei huvittanut smoothien teko, joten pilkoin vain hedelmät ja söin sellaisinaan. Veikkaan että huomenna teen samoin, jotta säästyn tiskeiltä. Nimittäin aamulla keittiömme lavuaarista alkoi pulputa vettä lattialle. Kannoimme Tepon kanssa kattiloissa vettä kylppäriin, jottei se leviäisi koko keittiöön. Meillä on siis jonkin tason putkiongelma ja odottelemme nyt sitten, että joku putkimies tulisi korjaamaan sitä. En voi siis tiskata vähään aikaan ja keittiön pöytä alkaa täyttyä likaisista tiskeistä... Noh, pidetään peukkuja, että homma etenisi isännöitsijän puolelta.
P1060229
P1060236
Jääkaappi on täynnä kasviskeittoa, jota olen tänään syönyt jo pariin otteeseen. Heitin soppaan eiliset sipulit, paprikat, kiinankaalit ja sitten tomaattimurskaa. Sekaan laitoin chiliä, seesamiöljyä ja inkivääriä. Minulle se meni, mutta Teppo ei siihen koskenut. Ehkä osaksi myös sen ei-niin-kauniin ulkonäön vuoksi. :D
P1060241
P1060247
Olen tänään ollut toista päivää täysin hedelmä- ja vihannesruoalla ja vitsit kun äsken teki mieli jotain viljatuotteita (lähinnä leipää). Se johtuu varmaan siitä, että olen eilen ja tänään treenannut ja ruokahalu on kasvanut selkeästi. Söin äsken kaksi palaa tummaa suklaata ja maistuipa sekin hyvälle.
Iltapäivällä kävin pyörähtämässä töissä ja sieltä menin leffaan katsomaan "Love and Other Drugs". Luin myös loppuun sen Integrative Nutrition -kirjan. Kirjoitan siitä jonkun postauksen kun kerkeän. Ja hahaa. Arvatkaapas mitä. :D Hieman nolottaa ehkä kertoa, mutta ostin taas muutaman jumppa dvd:n ja yksi niistä on Kim Kardashianin "Fit in Your Jeans by Friday". Kuinka noloa? Tepollekaan en ole vielä kehdannut asiasta kertoa, mutta veikkaan, että hän tulee lukemaan sen täältä... Joten terkkuja hänelle! :D) Sain inspiraation tähän ostoon Yummy-blogista, joten häntä voi sitten syytellä. :P

I've been doing two workouts and been on a vegetable-fruit diet for two days. I'm really feeling that I'm loosing weight and I feel healthy. Today I finished the Integrative Nutrition book that I got from IIN. I'm going to write some sort of a review to my blog when I have time.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi