20. tammikuuta 2011

Travelling

Lentokentillä on minusta aina ihana fiilis. Ihmiset ovat joko tulossa tai menossa jonnekkin. Joillakin on ehkä edessä unelmaloma, jossain ihanassa lämmössä ja toiset palaavat sellaiselta. Joka kerta kun olen lentokentällä leikittelen sellaisella ajatuksella, että minne menisin jos voisin aivan vapaasti päättää. Tänään olisin mennyt Bangkokiin ja reissannut sieltä Laosiin. Haaveilin hetken kaikista niistä tuoreista hedelmistä, joita olisin voinut syödä siellä palmujen alla.
P1060556
Tänään en ollut kuitenkaan lentokentällä loman takia vaan kyseessä oli työmatka. Lensin Joensuuhun aamulla ja illalla takaisin Helsinkiin. Olin hieman jännittänyt tätä matkaa etukäteen, sillä en ollut täysin varma siitä pystyinkö elämään ruokavalioni mukaisesti tällaisen kiireisen päivän. 
P1060560
Tässä tämän päivän ruokani:
Aamupala: banaani
Lentokentällä: smoothie (Tuo kuvassa oleva. Oli muuten superhyvää ja terveellistä!)
Päivällä: salaattia ja kalaa sekä kuppi teetä
Iltapäivällä: ei mitään (bad, bad, bad me!)
Lentokentällä olut (lentokentällä saa nauttia yhden oluen. Se on aivan parasta, hih)
Kotona: eilistä makaroni-tofu-paprika-sipulipaistosta ja salaattia, kurkkua sekä tomaattia. Jälkiruoaksi lakritsitee.
Ja siinäpä ne kaikki syömiset. Eli ei mitenkään erityisen hyvin onnistunut päivä ruokailujeni osalta, muttei kuitenkaan missään nimessä mikään katastrofi. 
Siitä olen erittäin tyytyväinen, että pystyin sentään välttelemään ne lukuisat kiusaukset (joita oli joka välissä). Niistä pahin oli lentokoneen ilmainen sämpylä.(Voiko ilmaisesta kieltäytyä? Voi. :D) Lentokone oli myöhässä puolisen tuntia ja voitte vain kuvitella kuinka mieleni teki jotain suolaista naposteltavaa... Noh, loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt olen syönyt illallisen ja enää ei ole yhtään nälkä. Siirryn tästä seuraavaksi Tepon kainaloon katsomaan jotain elokuvaa.


This was my first day (after starting my new diet) when I had to travel the whole day. I was a bit worried beforehand that I would end up eating in an unhealthy way but I made it quite ok. :) But I have to say that these kind of days are the most difficult ones especially because you can't carry any fruits or water bottles with you to the airplane. 

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Hyvin selvisit! Matkoilla kaikki on aina jotenkin erilaista!

Helene kirjoitti...

Juu! Niin on. Siellä vetää hommat aina helpommin läskiksi. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi