3. tammikuuta 2011

Tip: Go Out and Have Fun

Nyt on vuorossa vinkki! Kuinka moni teistä viime aikoina käynyt kävelyllä kavereidensa kanssa? Ulkona on ollut kyllä lumista ja melko kylmääkin, mutta ne ovat vain tekosyitä. :) Joten nyt kaikki turhat selitykset sivuun ja kunnolla vaatetta päälle ja ulos hop. Mieti vaikka kolme kaveria, kenen kanssa olisi kiva käydä kävelyllä ja vaihtaa hieman kuulumisia. Sitten vain tekstaria tai Facebook-viestiä kehiin.
Eilen kävin lenkillä kaverini Ansun kanssa ja tuli käveltyä lähes kaksi tuntia Helsingissä. Aika hurahti todella nopeasti kuulumisia vaihdellen. Tulipa jopa ideoitua muutamia bisnesideoita. :) Sen sijaan, että näen kavereitani kahvilla tai drinksuilla, pyrin näkemään heitä jatkossa kävelyllä. Samalla tulee tutustuneeksi lähiympäristöönsä paremmin. Eilen näin Kalliota ja Vallilaakin hieman uusin silmin.
Kallio Covered In Snow
Kannattaa nauttia tästä lumesta vielä kun voi. Se on aika kaunista. Vaikka kauhun hetkiäkin saattaa ilmaantua kun monella on auto lumen peitossa tai joillakin (allekirjoittaneella) pyörä...
Snow!
Tip for today: Text or call your friends and go out for a walk. The nature is really beautiful at the moment (in Finland at least) plus it's much healthier than going out for a coffee or drinks. :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi