11. tammikuuta 2011

The Sneakers

Mainitsin tuossa muutama viikko sitten, että ostin Tepolle juoksulenkkarit. Paketti saapui meille eilen yhdeksän aikoihin (en tiennyt, että lähetit tuovat paketteja vielä siihen aikaan!). Arvatkaapas mitä Teppo on koko illan tehnyt? Noh, hän on tietysti heilunut ne lenkkarit jalassa kotona. Ovat kuulemma jalassa todella hyvät.  Oli siis onnistunut lahja. :)
P1060323
P1060326
Omat lenkkarini eivät ole noin hyvät. Ne ovat itse asiassa aika huonot (varmaan 15 vuotta vanhat) ja todella rupuiset. Olisiko ehkä minunkin aika päivittää ne? Minkälaisia lenkkareita suosittelisitte?

Teppo's sneakers were delivered yesterday evening.  He's very happy about the shoes and has been wearing them the whole evening in our apartment. :D My sneakers aren't that good... They are actually 15 years old. Maybe it would be time for me to get my own pair of sneakers as well. 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät lenkkarit on Asciksen Nimbukset. Ainenkin minun jalalle (ei pronaatiota) ihan loistavat. Itse en muita lenkkarimerkkejä edes harkitse. Nimbukset valittiin 2007 parhaiksi lenkkareiksi.
Itse ostin juuri uudet tammikuun alesta, ovh 170 euroa, alessa 99 euroa.

Helene kirjoitti...

Hmm. Eli olisiko mm. tällaiset hyvät? http://www.shoemall.com/product/Asics-Womens-Gel-Nimbus-12-Running-Shoe-White-165466?utm_source=GoogleProductSearch&utm_medium=CSE&utm_campaign=CSE&CAWELAID=556722782

Anonyymi kirjoitti...

Joo, noi just ostin itse. Tosin kaikki mallit ei käy kaikille jaloille, kun jalatkin on "yksilöitä"...kannattaa kaupassa ihan juoksennella uudet kengät jalassa, että varmasti tulee ostettua oikeanlaiset. Ja iltapäivästä on paras aika mennä kenkäostoksille, kun jalka on hieman turvonneempi kuin aamulla. Mutta niin kun sanottu, olen todella tyytyväinen noihin, ihanan kevyet ja hyvät vaimennukset. Ja ihanat pinkin väriset!

Helene kirjoitti...

Kiitos todella paljon noista vinkeistä! Pitää ehdottomasti laittaa ostoslistalle. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi