2. tammikuuta 2011

Sesame Oil Is My Favorite At The Moment

Olen rakastunut seesamiölyyn. Voitteko uskoa, että ostin sitä tällä viikolla ensimmäisen kerran ikinä. En voi käsittää kuinka en ole aiemmin sitä löytänyt! Nyt haluaisin laittaa sitä aivan kaikkeen. :D
Tänään leivoin sämpylöitä (1 sämpylä per päivä linja jatkuu), joihin laitoin öljyn sijasta puolet seesamiöljyä ja tulipa niistä hyviä. Lisään seesamiöljyä muutenkin nykyisin kaikkiin ruokiin, missä on täysjyväviljaa. Eilen tein täysjyvämakaroneja, joihin lisäsin pinaattia, tofua, chiliä, valkosipulia ja tietysti seesamiöljyä. Ja vitsit kuinka hyvältä se seesamiöljy maistui niissä.
P1060179
P1060166
P1060156
Lähes tien toisella puolella kotiamme on "Punnitse ja säästä" -kauppa, josta ostin muutama päivä sitten nuo ylläolevat siemenet ja mausteet (seesaminsiemeniä, joku seesaminsiemensekoitus ja sitten chilisekoitus). Ne ovat nyt sitten mausteina kaikessa ruoassa mitä teen (paitsi aamun smoothiessa).
P1060150
Kurssimateriaalien mukana tuli tuo "The Integrative Nutrition Journal", sitä saa näköjään myös Amazonista. Se on ollut minulla jo viikon käytössä ja aloitan joka aamun kirjoittamalla siihen mietteitäni. Myös ilta päättyy sen parissa. Vihkonen on suunniteltu kolmen kuukauden päiväkirjan pitoon.

I'm in love with the sesame oil. I bought it the first time ever this week (really, that's true). How come I haven't found it before? :D Thanks to my school I have started to find new healthy ingredients... And seems like I'm finding new ones on a daily basis... 
As one of my course materials from IIN, I got a book called "The Integrative Nutrition Journal", you can buy it from Amazon. I'm writing my morning intentions and evening reflections to it. The book is a three-month-daily journal. 

2 kommenttia:

Ame kirjoitti...

Älä unohda oliiviöljyä ja avokadoöljyä. Molemmat erittäin terveellisiä, terveellisempiä itse asiassa kuin tuo seesamiöljy.

Käytän molempia salaatteihin sekä smoothiehin (kasvis ja hedelmä) joita juon päivittäin. Hedelmä aamulla ja kasvis illalla.

Helene kirjoitti...

Avocadoöljy! Sitä ostankin seuraavaksi. :) Oliviiöljyä käytän joka päivä. :)

Minkälaiselta avocadoöljy maistuu?

Jaa blogikirjoitus kavereillesi