24. tammikuuta 2011

Recipe: The Healthy Green Smoothie

Eilen ostimme kotiimme korianteria ensimmäistä kertaa ikinä. Tein siitä smoothieta, jonka resepti on tässä:
1 kuorittu kurkku
1 greippi (mehuna)
1 lime (mehuna)
1 korianteri
hieman persiljaa (tämä osio ei ole pakollinen).
Laitoin kaikki ainekset sauvasekkoittimeen ja juoma oli valmis. Minusta tämä oli todella hyvää smoothieta ja pidin etenkin korianterin mausta (lisäksi korianteri on todella terveellistä). Korianteri tulee osaksi meidän kodin keittiötä tästä päivästä lähtien. :)
P1060663
P1060668
P1060671
I made a coriander smoothie yesterday (I have never bought it before) and I absolutely loved it. I highly recommend this smoothie (1 cucumber, 1 lime (juice), 1 grape fruit (juice), some parsley and a bunch of coriander). It has lot of vitamins and it keeps the hunger away for several hours. :)

3 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Taas sua häiriköin :) Mistä ihmeestä löydät tuoretta korianteria? en oo vielä löytänyt tästä lähialueelta vaikka olevinaan tarkasti kurkkinu kaikki tuoreyrttihyllyt. Asutaan kai aika samoilla huudeilla, joten vinkit on enemmän kuin tervetulleita :)

Karol kirjoitti...

Hei vinkkejä maca-jauheen käyttöön olisi kiva saada, itsellä se on kaiken kanssa kokeiltuna tökkinyt sen hajun/maun vuoksi :) niin ja kuinka paljon päivässä?
Blogisi ansiosta olen kokeillut paria öljyä ja esimerkiksi appelsiinia smoothiesta, kiva lukea erilaista blogia välillä joka mielenkiintoinen elintarvike-opintojeni vuoksi myös!

Helene kirjoitti...

Hei Saara! Teppo on ostanut korianteria Kampin K-Supermarketista. Siellä on muutenkin todella hyvä kasvisvalikoima. :)

@Karol Kiitos! Ja kiva kun olet saanut vinkkejä täältä! :) Myös minulla on ollut hieman haasteita macan kanssa samoista syistä kuin sinulla. Koetan laittaa sitä noin yhden teelusikallisen per smoothie, mutta viikkoon en ole sitä muistanut laittaa. Pitää muistaa huomenna aamulla! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi