27. tammikuuta 2011

Office Smoothies and Lunches

Nyt on töissä laitettu hommat aivan uudelle levelille aamupalan suhteen. Koska meillä tehtiin päätös siitä, että maanantaipalavereissa aletaan juoda smoothieita, kipitin aamulla ostamaan siihen soveltuvat välineet. Listalla oli veitsi, leikkuulauta ja tehosekoitin (joka oli Kampin Anttilassa puoleen hintaan, eli alle 40€!). Laitan näistä kuvia myöhemmin. Voitte vain kuvitella kuinka olin tästä innoissani ja heti aamulla kyhäsin yhden korianterismoothien. Tästä lähin meikäläinen aikoo todellakin syödä aamupaloja myös työpaikalla. :)
Lukijoilta on tullut kysymyksiä siitä, että mitä syön lounasravintolassa ja tänään nappasin kuvan Ravintola Perhon buffet-salaatista (syön siellä noin 3krt/vko). Tänään ruoka oli ekstrahyvää, sillä erilaisia kasviksi oli rutkasti. Minusta on ihanaa koota itse koko salaatti (silloin tiedän paljon tarkemmin mitä kaikkea salaatti sisältää). Tämän lisäksi söin lounaaksi myös hieman parsakeittoa. Tästä ravintolasta on tullut meidän työpaikan ehdoton lempparilounaspaikka. Syömme siellä useamman kerran viikossa ja kaikki pitävät ruoasta eikä palvelussakaan ole yleensä moitittavaa. Buffet-lounaan hinta on 9€.
P1060821
Some of my readers have been asking me what I eat for a lunch (in restaurants) and today I took a photo of my salad in Perho. We eat there about 1-3 times per week. All my colleagues love the place and so do I. :) It fits very well with my diet, since I can decide all the foods from the buffet.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi