14. tammikuuta 2011

It's Friday!

Hei! Tulin vasta vähän aikaa sitten kotiin Indiedaysin 1-vuotisbileistä. Oli todella hyvin järjestetyt juhlat (vaikka itse yhtenä perustajista niin sanonkin, mutta se sallittaneen tällä kertaa, sillä en itse ollut järkkäämässä noita juhlia). :) Meinasin jo hetken olla menemättä, koska olin niin väsynyt ensimmäisestä työviikosta, mutta Esa (Indien toimari) sai ylipuhuttua. Ja hyvä niin. :) Oli todella kiva jutella joidenkin bloggaajien kanssa ensimmäistä kertaa (mm. Linnun ja Kalastajan vaimon). Huomenna olen myös menossa Indien brunssille, joten ehkä pääsen juttelemaan myös parin muun uuden bloggaajan kanssa. Minusta on hienoa, että Indie on vuodessa kasvanut niin suureksi nuorten naisten mediaksi (yli 140 000 uniikkia viikkokävijää!) ja olen erityisesti siitä onnellinen, että olemme saaneet niin ihania bloggaajia sivuillemme. Mutta nyt tuli mentyä taas hieman sivuraiteille... :D
P1060391
Tänään syömiseni ovat olleet hieman kummalliset. Aamulla heräsin klo 6.30 tekemään töitä. Aamiaiseni oli yksi banaani. En taaskaan oikein pystynyt syömään mitään, joten banaani tuli syötyä hieman väkisin. Olen nyt miettinyt, että ehkä minun tulisi syödä jotain aivan muuta aamuisin kun nuo hedelmät eivät tunnu enää menevän alas. Iltapäivällä syön niitä oikein mielelläni, mutta aamuisin ne eivät toimi. Ehkä minun tulisi aloittaa aamiaishaaste, mitä suositeltiin koulussa. Siinä testataan viikon verran joka aamu erilaista aamupalaa ja pyritään löytämään se oma aamiainen.
Lounaaksi söin salaattia sekä kalaa ja illalliseksi tuon yllä olevan salaatin (salaattia, rucolaa, tomaattia, kurkkua, avocadoa, siemeniä ja avocadoöljyä). Tulin juoneeksi myös oluen tänään ja tummaa suklaata juuri äsken. Hieman pelottaa punnita sunnuntaina. En ole nimittäin viikkoon käynyt vaa'alla.

Hello! I've been managed to eat pretty ok. Except I still can't eat my smoothie in the morning. I've been eating a banana every day for the past 3 days. I'm thinking of trying the IIN breakfast experience.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi