4. tammikuuta 2011

My Sister's Favorite Sauce

Siskoni Katri ja hänen poikaystävänsä Wyke tulivat käymään meillä eilen. Katri oli kutsunut itsensä meille ja toivonut ruoaksi etanoita ja raita-kastiketta. :D Ja minähän tein sitten juuri niitä. :)
Kokkauksessa tuli todella kova kiire, sillä näin lomalla en ole katsonut kelloa ollenkaan ja kaiken valmistuksessa menikin sitten hieman enemmän aikaa kuin olin kuvitellut.
P1060202
Annoin Katrille myös tuon lopun mausteen mukaan, sillä hän oli tuosta raista niin innoissaan. Lupasin myös laittaa blogiini sen paketin kuvan ja ohjeen sen tekoon. On muuten maailman helpoin kastike! :) Ostin tällaisen mausteseospaketin Hämeentien yhdestä etnisestä liikkeestä (en nyt muista nimeä), mutta tuolta se näyttää:
P1060196
Valmistus on niinkin yksinkertaista, että ottat lusikallisen maustetta ja sekoittat sen luonnon jogurttiin. Ja tadaa, se on valmis. No okei, voi siihen lisätä vielä kurkkua ja laittaa sitten jääkaappiin hetkeksi. Yleensä minä olen vain niin malttamaton, että se tulee pöytään aika lailla heti. :)
P1060197
P1060198
Tässä vielä kuva eilisestä salaatista, jonka tein. Sen lisäksi tarjolla oli sämpylää, eilistä tofu-riisipaistosta, riisiä, kanaa ja etanoita. Itse en kaikkea syönyt kun ne eivät omaan ruokavaliooni tällä hetkellä sovellu, mutta oli ihana laittaa ruokaa muille. Tuota salaattia söin vielä äsken juuri ennen kuin kirjoitin tämän kirjoituksen. Nuo siemenet ovat ihan parhaita! Hieman balsami-viinietikkaa päälle, niin se on aika lailla täydellinen salaatti minulle juuri tähän päivään.
P1060200
My sister Katri and her boyfriend Wycliffe came to visit us and of course I had to cook. :) I made a lot of different things, but my sister's favorite was raita-sauce I guess. It is very simple to prepare (you can see the different steps from the previous photos).

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi