8. helmikuuta 2011

My kind of gift

Lahjojen saaminen on ihanaa, eikö vain? Varsinkin jos lahja on mieluinen ja tällä kertaa niin kävi. Teppo osti minulle uuden smoothie-reseptikirjan. Saattaapi olla, että pitää kohta etsiä mehukone jostain. Onko kenelläkään kokemusta niistä?
P1070006
P1070013
P1070014
Ostin myös Tepolle lahjan. Se ei ollut mikään superterveellinen lahja tällä kertaa, mutta saajastaan erittäin mieluinen ja toivottu yllätys. Kyseessä oli peli nimeltä Mass Effect 2. :D Sitä täällä onkin sitten pelattu.

I got a great present from Teppo. It's a smoothie recipe book and I can't wait to test some of the recipes. 

7 kommenttia:

maria kirjoitti...

mulla on mehukone, joka olisi vielä ahkerammin käytössä jos ei vaan olisi niin hankalaa pestä kaikki osat! etenkin sitrus-hedelmät haluaa jäädä kaikkiin pieniin koloihin.
mutta muuten kyllä tosi hyvä kone!

Helene kirjoitti...

Kiitos Maria kommentistasi!

Kuinka kauan tuohon pesemiseen menee aikaa? Minkä merkkinen kone sinulla on ja minkä hintainen se oli?

Yaelian kirjoitti...

Mulla on mehukone,erittäin tehokas,1200 wattia,mutta ei mikään tunnettu merkki kuitenkaan. Siihen saa kokonaisetkin hedelmät laitettua ja jäljelle jäävä seos on myös hyvin kuivaa, ja sopii hyvin raakakräkkereiden tekoon,jos vaikka laittaa porkkanamehua.Luulen,että vastaava on Philippsillä,
Mutta yleensä kyllä käytän KitchenAidin blenderiäni...

Paula kirjoitti...

Psst.. Smoothien tekoon riittää hyvin sauvasekoitin (blenderi hajosi kovassa käytössä), joka on kestänyt jo monet aamu- ja iltajuomat. Nopeaa ja tosi vaivatonta, etenkin jos jaksaa huuhtaista/laittaa likoamaan sekoituspään ja astiat heti!

Helene kirjoitti...

Kiitos paula vinkistä!

Sauvasekoitin oli minulla käytössä pitkään ennen kuin hommasin tuon uuden blenderin. :) Sauvasekotin on todella riittävä, mutta ainakin omassa käytössäni siitä aina silloin tällöin lensi noita smoothieaineksia vaatteille. Sen takia suosin nykyisin blenderiä. :)

maria kirjoitti...

philips-merkkinen ja itse asiassa sain sen lahjaksi! kunhan heti laittaa likoamaan niin ei pesemiseen mene paljon aikaa. ne on vaan just ne (esim.) appelsiinin siemenet jotka tuottaa vaivaa. mutta kun sitten ajattelee kuinka hyviä mehuja siitä saa niin eipä paljon sitä sitten mieti :) toki välillä tuntuu että tähteitä jää paljon verrattuna mehun määrään. omena-tähteitä on nami laittaa esim naturell-jugurttiin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi tuo kirja on vasmasti oikea aarre! Olisi kiva jos tuosta kirjasta laittaisit tänne blogiin vaikka jonkun "viikon juoma" tyylisen jutun. Resepti ja omat arvostelut.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi