22. tammikuuta 2011

Holiday at Home

Huomenta! Tänään on lauantai ja ainakin itselläni se merkitsee vapaapäivää, jolloin voin keskittyä omaan hyvinvointiini. Aamuni aloitan aina tekemällä ruokasuunnitelman ja samalla ostoslistan. Tämä päivä on aina uusia mahdollisuuksia täynnä ja pyrin sen aina omistamaan itselleni, hyvinvoinnille, Tepolle ja kaneille. Yritän rakentaa itselleni sellaisen ihanan rentouttavan ja hauskan lomapäivän vaikka olenkin kotona.
No problems in paradise
Tämän päivän ohjelmaani kuuluu seuraavat asiat:
- Ensimmäinen tapaaminen health coachini kanssa. Olen tästä superinnoissani.
- Tracy Anderson Mat Workout. Eli lempitreenini. :)
- Hyviin ruokiin kesittyminen (aion tehdä "Morning Sun"-smoothien aamulla, lounaaksi salaattia, illalliseksi jotain vihreätä smothieta tai ehkä salaattia)
- teen kasvonaamion ja lakkaan kynnet
- siivoan koko kämpän ja kerään tavaroita kirpparille (tämä kohta ei ehkä tunnu ihan lomalle, mutta yritän asennoitua siihen mahdollisimman positiivisesti)
- teen IIN-opiskelusuunnitelman ensi viikolle.
- harkitsen myös matkamessuille lähtemistä (varsinkin kun katselin noita ihania paratiisikuvia)
Apparitions at Dusk - Sutro Baths, San Francisco
Päivä onnistuu minulla aina paremmin jos aamulla suunnittelen mitä aion tehdä. Iltaisin huomana yleensä, että olen toteuttanut kaikki suunnitelmat tai sitten lähes kaikki. Tähän olen käyttänyt IIN:n The Integrative Nutrition Journal -vihkosta, jonka sain koulustani.

Hello! I'm not going on a holiday somewhere warm. :) I'm just having a holiday at home, but I try to get into the same mood I have when I'm somewhere far far away. Saturday is for myself, Teppo, the rabbits, home and just for relaxing. I'm having my first health coach meeting today, I'm planning to eat very well and also do some exercising. Cleaning the apartment is also something I have to do, but I try to enjoy it as much as I can. :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi