7. tammikuuta 2011

Help needed! I have a craving for something.

Ounou. Nyt minun tekisi mieli syödä jotain epäterveellistä. Kävin mielessäni läpi erilaisia karkkeja, kakkuja, keksejä, sipsejä... Ja aina kun mietin tarkemmin jotain yksittäistä herkkua, en sitä oikeastaan halunnutkaan, mutta kuitenkin tunsin että halusin jotain. Onpa outo tunne. Nyt olisi siis jotain hyvää saatava ja heti.
P1060273
Tänään olen syönyt hieman erikoisesti. Lähinnä siksi, ettei jääkaapissamme ollut salaattia, banaania tai tomaattia. Aamulla join smoothieta (appelsiinia, kiwiä ja inkivääriä), lounaaksi ja välipalaksi tein kesäkurpitsa-kookoskeittoa. Illalliseksi tein soijarouhe-porkkana-sipuli-kookos-makaronipaistosta. Siitä tuli ihan hyvää ottaen huomioon, että tämä oli ensimmäinen ruokani ikinä, jonka olen tehnyt soijarouheesta. Nyt olenkin sitten aivan täynnä.
P1060277
P1060280
Salaattia en siis ole syönyt ja sitä tekisi kyllä mieli ja samoin tummaa suklaata... Vitsit kun on jännä olo kun tekee mieli jotain, muttei tiedä mitä. :D Aa, nyt keksin. Teen sitä lakritsiteetä. Se poistaa jälkkärihimot! :)

I've been eating quite differently today because we didn't have any salad, tomatoes or bananas in the kitchen. So I ended up eating/drinking a super simple smoothie, soup and soya-macaroni-thingy (no idea how to describe it in English). :) But now I have a feeling that I would like to eat something unhealthy (sugar). Maybe some liquorice tea will help me? 

1 kommentti:

Helene kirjoitti...

Lakritsitee auttoi. Ei tee enää mieli makeaa. <3

Jaa blogikirjoitus kavereillesi