1. tammikuuta 2011

The First Workout This Year

Huh ja puh. Nyt on tehty vuoden ensimmäinen treeni. Se oli Tracy Anderson Method I, eli siis treenidvd:n tahdissa mentiin ja kylläpä otti koville. Mutta niin se on aina kun ei ole vähään aikaan tehnyt, joten ensi kerralla se on taas astetta helpompaa. Nyt jälkeenpäin olo on ihana ja kyllä kelpaa lähteä leffaan goji-marjat seurana!
P1060147
Minulla on useampi Tracyn dvd ja voin suositella niitä naisille, jotka haluavat tehdä noin 45 minuutin treenin kotonaan. Myös Teppo on näitä tehnyt ja kai hänkin on niistä pitänyt. Minulla taitaa olla Tracyn dvdt ja suosittelen aloittamaan tästä Sequence I:stä, tanssi dvd:t vaativat hieman liikaa tilaa ja meidän kotona ei ole oikein mahdollisuutta tehdä niitä harjoituksia siitä syystä.

Hi guys! Today I started my year by doing some exercising. :) I've bought some Tracy Anderson's dvds a while ago which I really enjoy. They are very effective but also fun to do. I'm now planning to exercise every week with her and can't wait to master all the different workouts.


Tomorrow I will tell you how much I have lost weight this week. And I have to tell you it's quite a lot. ;)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi