15. tammikuuta 2011

The Favorite Green Shake

Huomenta! Täksi päiväksi minulla on vain muutama suunnitelma. Hyvä lauantai sii tiedossa. Seuraavaksi lähden Indiedaysin bloggaaja-brunssille. Sitten aion tehdä ruokaa ja jumppaa. Ja jos hyvin käy, teen koko ensi viikon ruokasuunnitelman. Olen tästä viikosta oppinut sen, että minun tulee olla hieman suunnitelmallisempi omien ruokieni suhteen, muuten tulee päädyttyä ravintoloihin.
Tänään aion kokeilla uutta smoothieta. Ohje on poimittu "Living Raw Food" -kirjasta. Hieman jännittää, että miltä tuo maistuu. Se on kuitenkin kyseisen kirjan kirjoittajan Sarma Melngailisin lempismoothieresepti, joten kaipa se on ihan hyvää:
P1060409
P1060402
P1060399
1 greippi
2 sitruunaa
2 limeä
2 kurkkua
(kaikki edellä olevat ainekset ilman kuoria)
1 lusikallinen vaniljaa
1 persilja
1 salaatti (tai jotain muuta vihreää kuten pinaattia)
hieman agave-siipaaria tai jotain muuta makeaa.
Teen tuosta varmaan puolikkaan annoksen. 
P1060396
Hello! My plan for today is to go out for a brunch with some Indiedays bloggers and then when I get back home I will try Sarma Melngailis's favorite green shake. It definitely looks interesting and something that I have never tried before (see the photo above).  :)

3 kommenttia:

Shoegal kirjoitti...

Kuulostaa oikein raikkaalta. Tuo parsa kuulosti vaan aika erikoiselta, mutta tuossa reseptissähän näyttäisikin lukevan persilja tai korianteri (vai onko cilantro edes korianteri...), eli ne kuulostavatkin jo enemmän normi vihersmoothien aineksilta :) (En siis tarkoita viisastella, varmasti kirjoitit sen tuohon suomeksi vaan vahingossa noin! :)) Tosiaan tuo parsa pisti silmään, niin sen takia luin tuota alkuperäistäkin reseptiä...

Taidankin kokeilla tätä smoothie-reseptiä pian :)

Helene kirjoitti...

Kiitos Shoegal korjauksesta. :)

Muutin sen nyt tekstiin oikeaksi. En tiedä mitä oikein ajattelin kun kirjoitin tuon. Hauska juttu oli se, että tein tuon reseptin parsan kanssa! :D Pitää huomenna tehdä se oikealla reseptillä... Join kyllä sen koko juoman ja se oli minusta ihan ok. Ei mikään superhyvä, mutta menetteli. Oli todella kirpeää. :D

Shoegal kirjoitti...

Hih, tekevälle sattuu! :D Hyvähän se on kokeilla eri yhdistelmiä. Voihan olla, että se persilja tuo siihen jotain uutta erilaista makua kirpeiden hedelmien lisäksi, mitä se parsakaali ei välttämättä sitten tuonut ja smoothie olisikin miellyttävämmän makuinen. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi