30. tammikuuta 2011

Bootcamp coming up

Okei, myönnetään että nyt alkaa jännittää. Huomenna se nimittäin alkaa ja herätys on klo 6.00. Bootcampin testaus kestää minulla viikon verran. Laitoin Bootcampin vetäjälle Jukalle muutaman etukäteiskysymyksen tulevasta viikosta ja tässä hänen vastauksiaan:

Mitä tuloksia uskot, että saavutan viikossa?
Viikossa ihmiset yleensä huomaavat unirytminsä muuttuvan luonnollisemmaksi. Viikossa myös oppii tuntemaan omaa kehoa todella hyvin ja huomaa että parhaat tulokset eivät ehkä tulekaan kehoa rääkkäämällä.

Cuba Gallery: Retro / vintage / alarm clock / time / typography / orange / photography

Miksi muiden kannattaisi osallistua tähän ja mikä on Bootcampin hinta?
Ehkä tärkein juttu tässsä on se että kun aloitamme aamun yhdessä, niin olet vireimmilläsi aamulla klo 7.30. Kuulostaa erikoiselta, mutta näin se on. Tuntuu mahtavalta aloittaa päivä ”peak statessa” ja yleensä klo 12 mennessä on saanut aikaiseksi sen mihin normaalisti menee koko päivä =) Ensimmäisen kolmen kuukauden hinta on 250e /kk sisältää henkilökohtaisen ravintovalmennuksen, ohjatun treenin joka arkiaamu ja mahdollisesti aamujen lisäksi tapahtuvan liikunnan. Eli personal trainerin
palvelut. Lisäksi kaikki luennot, joissa olen mukana. mm ihminen kokonaisuutena, kivuton keho ja muut
heoy:n järjestämät tilaisuudet sisältyvät hintaam. Saatavlilla on myös alennuksia monille yhteistyökumppaneille.

Mitä tuloksia voi saavuttaa kolmessa kuukaudessa?
Kahdeksassa viikossa tukilihaksissa on tapahtunut selviä muutoksia. 12 viikossa koko kehossa on tapahtunut radikaali muutos. Esimerkiksi viime syksynä yhdeksästä treenaajasta, jotka kävivät koko 12 viikkoa treeneissä, seitsemän seisoi käsillään seinää vasten ja viisi teki spagaatin. Ja kaikki ovat tavallisia ihmisiä, keski-ikä on noin 40. Nuorin on ollut 19. Ryhmämme vakituinen jäsen, jo kaksi vuotta kanssani treenannut sinikka on 58v seisoo käsillään ja tekee spagaatin.

Kaiken kaikkiaan tämä treeni kuulostaa todella hyvälle! Yksi oma tavoite onkin aina ollut spagaatin tekeminen. Siihen en ole koskaan pystynyt vaikka nuorempana harrastinkin tanssia ja jumppaa... Kieltämättä tämä kolmekin kuukautta kuulostaa houkuttelevalta. Lukijoilleni tiedoksi, että bootcampia on mahdollista tulla testaamaan myös ilmaiseksi. Täältä löytyy lisätietoja.

The Bootcamp starts tomorrow and I'm getting nervous about it. :D 

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi