26. tammikuuta 2011

Back home

Hei! Viimeiset kaksi päivää ovat olleet erittäin vauhdikkaita. Lensin eilen Seinäjoelle ja yövyin hotellissa (voin suositella Seinäjoen Omena-hotellia, netti toimi ja muutenkin huone oli erittäin toimiva ja siisti). Tänään kävin puhumassa eräässä seminaarissa ja tulin kotiin vasta noin puolitoista tuntia sitten. Tein salaatin ja kokosimme uuden peilikaapin Tepon kanssa.
Seinäjoella oli muuten aivan mielettömän kaunista. Siellä päin Suomea on ihanasti lunta ja puut olivat todella kauniita.
P1060774
Mutta sitten siihen ruokailuun... Kaksi päivää ja mitä on tullut syötyä... Giigs, kun hävettää kertoa. :/ Olen nimittäin syönyt aivan liian vähän. Eilen söin aamulla smoothien, päivällä söin salaatin ja illalla en syönyt muuta kuin hedelmäsmoothien. Tänään ruokani koostui banaanista ja kuvassa näkyvästä salaatista. Minua oikeasti hävettää se, että olen nyt syönyt niin epäterveellisesti ja se menee ainoastaan tuon matkan piikkiin. En ollut suunnitellut reissuani ruokailujeni ostalta tarpeeksi hyvin. Ensi kerralla otan mukaan hieman eväitä kuten banaania ja mandariinia. Tuleepahan syötyä ainakin hedelmiä jos ei lounasta tai illallista kerkeä syödä. Juomana olen kahtena päivänä juonut ainoastaan vettä, teetä ja tuon yhden Vichy Novellen.
P1060795
Hello! I've been travelling the past two days. I just got back home and I'm happy to be back in Helsinki although I had a great time. The trip was wonderful because the seminar I attended was great and Seinäjoki and the areas close to the city looked really beautiful with all the white snow.  Then the bad news... I've been eating way too little yesterday and today (today only a salad and a banana). I try to fix this situation tomorrow by eating some extra healthy food and a lot of it. 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Northern Finland? Eihän Seinäjoki ole lähelläkään Pohjois-Suomea? :D Tuo on totta, että joskus tulee syötyä ihan liian vähän ja usein sillä on taipumus kostautua jos antaa itselleen luvan eksyä suuren ruokamäärän eteen myöhemmin. Ainakin itse menetän aina hallintani liian isojen kalorivajeiden jälkeen, joten pienillä vajeilla laihdutus on mulle ainoa keino onnistua. :) Joskus kadehdin VLCD-dieettailijoita, itse en pystyisi, en millään.

Helene kirjoitti...

Kiitos huomautusksesta! Virhe korjattu. :D Yritin siinä sanoa, että olin hieman pohjoisempana Suomea... :)

Kostautui se äsken myös minulle, kun söin kaksi karjalanpiirakkaa nälkääni... :O Ei hyvä.

Erika kirjoitti...

Sulla on aivan mielettömän hyvännäköisiä ruokakuvia joka postauksessa.

Helene kirjoitti...

Kiitos Erika!

Kkartio kirjoitti...

Mulla kulkee kassissa aina mukana pähkinöitä ja kuivattuja gojimarjoja ihan siltä varalta, ettei kunnon ruokaa oo tarjolla reissun päällä, että ois edes jotain suuhunpantavaa :)

Helene kirjoitti...

Kiitti vinkistä Kkartio! Pitää ottaa laukkuun noita goji-marjoja! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi