12. joulukuuta 2010

Hyvää yötä ja huomenta! Yksi vinkki heräämiseen

Minulla on ollut haasteita herätä aamulla ja suuri ongelma on ollut torkku, joka saattaa olla usein jopa tunnin päällä... Sama koskee poikaystävääni ja torkumme usein klo 7-8. Vuorotellen minun kännykkä hälyttää ja joka toinen kerta hänen kännykkänsä... Tämä on yksi asia, jonka on pakko muuttua. Eihän tässä ole mitään järkeä. :D

Noin puoli vuotta sitten keksin kirkasvalolampun. Olin vakuuttunut siitä, että se saisi minut heräämään aikaisin aamulla. Mutta sekään ei ole suoraan sanottuna auttanut yhtään. Samalla hetkellä kun valoa alkaa tulvia huoneeseen, nousee peittokin pään päälle. :D
P1040792
Tänään löysin netistä hyvän ja yksinkertaisen vinkin siihen, miten voi herätä ajoissa: Laittaa herätyskellon soimaan myös siihen aikaan kun pitäisi mennä nukkumaan. Helppo idea, eikö totta? Kokeilen sitä nyt sitten käytännössä ja katsotaan kuinka käy. Toivottavasti saisin pakotettua itseni nukahtamaan kun hälyytys alkaa soida. Unen tarve on minulla noin 8 tuntia, joten nukkumaan tulisi mennä klo 23. Hälyytys soi siis kello 23 ja aamuseitsemältä sitten herätys. Jos vaikka näin saisin torkkumiset sitten siirtymään siihen iltaan... :)

Tuossa edellisessä kuvassa kännykän taustalla näkyy muuten iPadin Relax HD-sovellus, jota voin suositella. Sen avulla voi nukahtaa aaltojen ääneen tai vaikka linnun lauluun tai sateen ropinaan. Mikä onkaan ihanempaa kun nukahtaa siihen, että voi kuvitella olevansa vaikka jossain kaukauisessa paratiisissa.
Rodeo Beach Sunset - Marin Headlands

1 kommentti:

Helene kirjoitti...

Tämä ei sitten toiminut ollenkaan. :DNukuin edellen myöhemmin. Tänään kokeilen sitä, että laitan toisen herätyskellon soimaan, jossa ei ole torkkua. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi