12. joulukuuta 2010

Resepti: Valkosipulipinaatti

Inspiraation tähän ruokaan tarjosi eräs nettiresepti. Aineksiksi tarvitset pinaattia (70g), 3 valkosipulinkynttä, öljyä, suolaa ja pippuria. Huomioi se, että pinaatti supistuu todella paljon, joten 70g:sta ei tule kahdelle mitään erittäin isoa annosta. :) Pinaatin seuraksi on siis hyvä tarjota myös salaattia, tomaattia, kurkkua tai mahdollisesti kanaa tai kalaa.
P1040755
Aloita valmistus pesemällä pinaatit.
P1040760
Pilko pinaatti ja valkosipulin kynnet.
P1040761
Laita paistinpannulle tilkka öljyä ja valkosipulit. Anna valkosipulin paistua noin 2-3 minuuttia.
P1040763
Lisää pinaatti. Sekoita sitä muutama minuutti...
P1040769
... kunnes ne näyttävät tältä (alla).
P1040773
Nosta pinaatti lautaselle ja tarjoa muiden ainesten kanssa. Minusta tuntuu, että kana olisi ollut tuohon loistava lisä.
P1040777
Pinaatti supistui suhteellisen pieneksi. Meillä oli kaksi lautasta, joten kuvassa on puolet 70g pinaatista.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi