28. joulukuuta 2010

New teapot from Marimekko

Hei taas! Päänsärky on kadonnut ja syy on varmasti se, että join teetä. :) Teppo oli ihana ja osti meille uuden teekannun Marimekosta. Annoin saman siskolleni joululahjaksi ja olen puhunut tuosta kannusta varmaan jo viikon verran Tepolle... Meillä ei nimittäin sellaista ollut entisestään. Eikä ole muuten vedenkeitintä, sillä olen lainannut sen työpaikalle ja sinne se on jäänyt jo muutamaksi vuodeksi... Pitäisi muistaa ottaa se takaisin kotiin. :)
P1040932
P1040936
P1040933
P1040948
Eilen opiskelin sängyssä ja tänään lukeminen on siirtynyt keittiöön ja mikä sen parempaa kuin hyvää teetä seurana. Ostimme vihreää teetä (IIN suosittelee vihreää teetä) ja sitten Tepon toimesta lakritsiteetä, joka on muuten todella hyvää ja sopii erityisesti jälkiruoan korvikkeeksi. Tätä löytyi Kampin S-marketista K-supermarketista. Suosittelen!
P1040947
I was very lucky that Teppo bought us a new teapot from Marimekko. It is wonderful! I've been drinking tea a lot while studying and surprise surprise, the headache disappeared. ;) I'm now on the third chapter of the "Integrative Nutrition" -book and I'm excited about all the new things I'm learning. I still have to finish one chapter today and my work for today is done. :) 

3 kommenttia:

Teppo Hudson kirjoitti...

Teet löytyi muuten Kampin K-supermarketista.. ei s-marketista

Helene kirjoitti...

Korjataan :) Kiitti!

Anonyymi kirjoitti...

Kerro minulle, sinä sekoitit vihreää ja mustaa teetä yhdessä? Tai kupissa vain mustaa teetä? Yleensä sekoitettiin teetä? Juoda vihreää teeta hieman tylsä​​.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi