25. joulukuuta 2010

Joulua ja sisustussuunnitelmaa

Joulu tuli ja meni. Lipsuin hieman ruokailutavoitteissani, mutta se sallittakoon. Tammikuussa kun IIN-koulu alkaa, sitten en enää voi lipsua. :) 
Kynttilät, joulurauhan julistus, kuusi, ihanat ruoat, musiikki ja hyvä mieli, niistä on meidän joulu tehty joka vuosi. Tänä vuonna olimme vanhempieni luona aattona ja sitten illalla siskoni Katri tuli meille kylään. 

Tänään katsoimme Katrin kanssa "Breakfast At Tiffany's" -leffan (joka on todella hyvä ja Audrey Hepburn ihastuttava) ja söimme Tepon tekemää ruokaa. Riisikeitin on ollut kyllä meille yksi ruoanlaiton pelastus. Äsken nukuin päiväunet, sillä kurkkuni on hieman kipeä ja olo on muutenkin hieman kuumeinen. Onneksi kuitenkin eilen olin täysin terve, joten tämän päivän sairastelu ei haittaa.
P1040846
Ennen joulua kävimme Tepon kanssa Stockmannilla ja ostimme hieman yllättäen Muuramen pienen peilikaapin (170cm korkea). Me tarvitsemme kotiin paljon uutta säilytystilaa ja tuo tulee isoon tarpeeseen. Lisäksi olen tehnyt hieman uutta sisustussuunnitelmaani. En ole vielä tarkalleen päättänyt tuon uuden kaapin paikkaa, joko se on eteinen tai sitten olohone tai makkari. Tämä epätietoisuus on ehkä hieman huono merkki... Mutta kaappi on niin hieno, että kaipa se jostain oman paikkansa löytää sitten kun se saapuu. 

Olen suunnitellut asuntomme olohuonetta ylläolevaan tyyliin (harmaa on tyhjää tilaa (tai oikeastaan kylppäriä) ja mitat ovat pielessä. Tämä on siis ainoastaan raakilesuunnitelma. Ovi olkkariin on oikeassa alakulmassa ja ikkuna Hämeentielle on vasemmassa kulmassa, keskellä seinää. Haluaisin valkoisen ison ruokapöydän. Tuo alla oleva kuva on napattu Vepsäläisten sivuilta. Onko kellään kokemusta valkoisesta ruokapöydästä? Meneekö se nopeasti huonoon kuntoon?
Tasoiksi olen miettinyt joko Muuramea tai sitten jotain tällaista alla olevaa (kuva napattu Vepsäläisestä). Meillä ei ole ollut telkkaria vuosiin, enkä sitä nytkään haluaisi. Kaverillani Brianilla on videotykki ja ihastuin siihen. Sellaiseen voisin panostaa. 
Minulla on siis menossa valkoinen kausi ja haluan kaiken valkoisena: pyyhkeet, lautaset, pöydät, tuolit (sohva saisi olla harmaa) ja verhot. Etenkin tämä korostuu lakanoissa ja pyyhkeissä. Minulla on sellainen mielikuva, että jos ne on valkoiset, näen lian paremmin. Onko muilla vastaavaa? Kuulostaa ehkä hieman hölmöltä. :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi