14. joulukuuta 2010

Ensimmäistä viikkoa uudella ruokavaliolla.

Tänään oli ihana tulla kotiin sillä Teppo oli valmistanut tofua ja pinaattia. Tofu voi oikeasti olla todella hyvää jos se on maustettu oikein. Olisiko teillä jakaa hyviä tofu-vinkkejä?

Sitten voisinkin esitellä teillä eiliset ruokaostokseni. :D Ostin ne lähikaupasta Sörnäisistä ja koko prosessiin meni noin 30 minuuttia aikaa. Nyt kun olen alkanut katsoa myymälöiden valikoimaa uusin silmin, olen huomannut että luomutuotteiden metsästämiseen menee aika kauan aikaa... Onneksi nuo tuotteet muistaa sitten seuraavalla kauppakierroksella. :)
P1040807
Ostin tuota tofua, joka on tuossa kuvan keskellä. Sitä syötiin tänään.
P1040812
P1040813
P1040809
P1040815
Niin ja sitten tunnustuksen aika... Ostin oluen. :/ Huono idea, vaikka se olikin erinomaista uusikaupunkilaista tummaa olutta. Se oli hyvää, mutta päätin yrittää pysyä kaukana oluesta jatkossa (pikkujouluissa joudun ehkä luistamaan). Se ei sovi nykyiseen uuteen ruokavaliooni oikein mitenkään.

Päivän päätteeksi osallistuin ensimmäiseen "Health Coach" -ohjelman webinaariin. Sen aiheena oli "Setting Intentions and Marketing Basics with Robert Notter". Se oli erinomainen kokemus ja sain vahvistettua omia tavoitteitani seuraavalle vuodelle. Kyseinen luento ei ollut pakollinen osa kurssia, mutta halusin kuitenkin osallistua ja tutustua samalla myös muihin kurssilaisiin. Olen vieläkin tästä ohjelmasta aivan älyttömän innoissani! Opin koko ajan uutta terveydestä ja onnellisuudesta. :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi