8. marraskuuta 2010

Viikon jeejeet

Heippa! Tämä viikko tulee olemaan superjännittävä. Tai on se jo ollut jännä, mutta varmasti vielä jännittävämpi se on loppuviikosta. Osa teistä jo ehkä arvaakin mistä on kyse. :) Tässä hieman listaa viikon tapahtumista (eivät ole tärkeysjärjestyksessä):
1) Style the City -videoblogi avattiin muutama tunti sitten ja siellä on jo nyt käyntikertoja yli 400! Jihaa! Mahtavaa! Olen tuosta projektista todella ylpeä ja mieleni tekisi avata jääkapissa oleva pullo kuohuvaa... Pitäisiköhän?... Projektin palautekin on ollut aivan huippua. Kiitos siitä kaikille! ... Hmm, ehkä taidankin hipsiä sinne jääkaapille. ;)

2) Perjantaina menen silmäleikkaukseen. Eli minulla ei enää tuon päivän jälkeen ole laseja. Odotan sitä kuin kuuta nousevaa ja olen useaan kertaan miettinyt, että miltä tuntuu aamulla herätä ja nähdä ilman silmälaseja. Tai minkälaista on mennä saunaan ja nähdä huurteiset lasit? Tai suihkuun ja nähdä varpaat? Tai meikata ilma laseja kun näkee 8cm pidemmälle... Tulisipa jo perjantai.
3) Sitten hieman turhamainen juttu ja mietin pitkään, että kehtaanko edes krijoittaa asiasta täällä. Mutta sitten mietin, että kaipa tämä on pakko. :) Huomenna menen nimittäin tekemään hampaiden valkaisun. Kerron siitäkin sitten lisää blogissani kun olen käynyt sen tekemässä ja laitan myös kuvat hampaista ennen ja jälkeen. Eli voisi sanoa tämän viikon olevan muodonmuutoksia täynnä.

Viikko alkoi muuten sunnuntaina aivan ihanalla brunssilla Richardin luona, missä suunnittelimme mm. ensi talven Kenian matkaa. :)
P1040464
P1040459
P1040452

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi