14. marraskuuta 2010

Tajunnan virtaa ja samppanjaa vuodelta 1966

Viikonloppu hujahti mielettömän nopeasti. Tai no onhan tuota vielä muutama tunti jäljellä. :) Eli juuri sopivasti aikaa siivota kämppä ja tehdä yksi tiedote. Sunnuntait ovat muuten parhaita kynttiläpäiviä. Nautin todella paljon kynttilän valosta ja tunnelmallisesta musiikista niiden taustalla. Sitten vain kirja käteen ja ajatukset jonnekkin muualle tarinoiden sekaan.


Sitten hypätään eiliseen iltaan... Olimme erään kaverin synttäreillä, missä pääsimme maistamaan vuosien 1966 ja 1985 samppanjaa. Wautsi vau. En ole koskaan juonut noin hienoja juomia. Oli kaiken kaikkiaan aivan mielettömän hyvät synttärit. Kiitos E! Useammat kaverit voisivat järjestää tällaisia synttäreitä. :)
Veen
Champagne 1966
More Champagne
Sitten aivan toiseen juttuun... Hukkaan melko helposti kotona tavaroitani. Tai siis lähinnä vaatteitani ja laukkujani, sillä meillä ei ole hirveästi säilytystilaa. Tulen aina silloin tällöin keksineeksi uusia säilytyspaikkoja tavaroilleni, joita en enää myöhemmin muista... Nyt olen metsästänyt erästä Prada-clutchia, mutta sitä ei vaan löydy. Samoin musta Longchampin laukkuni on jossain. Veikkaa, että ne ovat samassa paikassa. Molemmat ovat siis virallisesti hukassa.
Siltanen
Tänään kävimme aamulla Siltasessa syömässä brunssin. Siellä on aamupalan ja palvelun taso parantuneet huomattavasti. Nyt voin suositella paikkaa (puoli vuotta sitten kirjoitin siitä hieman kriittisesti). Täydellinen sunnuntai ja lauantai kaiken kaikkiaan. Parasta niissä on ollut se, että olen saanut olla koko viikonlopun Tepon seurassa.


Ai niin... Se silmien laserleikkaus on ensi perjantaina. Jännittää! :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi