9. marraskuuta 2010

Hampaiden valkaisu

Minulla ei oikeasti olisi nyt aikaa olla täällä blogissa kirjoittamassa, sillä tämä päivä on ollut niin vauhdikas etten ole vieläkään kerennyt tehdä kaikkea mitä on pitänyt. Onneksi ilta on vielä kuusi tuntia pitkä ja sillä ajalla saan vielä paljon juttuja tehtyä. On pakko. :) Syy siihen miksi kuitenkin olen täällä on se, että kävin nyt valkaisemassa ne hampaat. Paikkana oli Albin ja tässä tapahtumien kulku muutamalla lauseella.
Saavuin paikalle nopeasti kipittäen lumisateessa. Harmittaa muuten tuo viima ulkona. Albin sijaitsee Hakaniemessä, mikä on suhteellisen lähellä kotiani. Istuin hetken odotushuoneessa selaillen jotain hammaslääkäreille suunnattua kirjaa kunnes minut kutsuttiin sisään. Huoneessa oli nainen ja mies ja nainen selitti mitä tulisi tapahtumaan ja varoitteli, ettei hampaani tulisi olemaan mitenkään lumivalkoiset. Sitten operaatio käynnistyikin. Se kesti yhteensä tunnin verran ja se ei sattunut oikeastaan yhtään. Ainakaan se ei vihlonut. Minusta tuntui pikemminkin siltä, että jokin olisi vain nipistellyt minua pienillä käsillä ikenistä. Tunti vierähti todella nopeasti. Se itse asiassa tuntui noin puolelta tunnilta. Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja muutenkin kokemus oli positiivinen.
Uudet hampaat
Äsken Teppo tuli kotiin ja hänen sanansa menivät jotakuinkin näin: "Ootko käyny valkasee tänään?.. Vau. Ihan supervalkoset!". Kysyin tähän väliin, että huomaako Teppo eron oikeasti. Vastaus oli yksinkertaisuudessaan: "Joo". 


Huom. Kuvat on otettu kylppärissä, missä ei ole luonnonvaloa. Jostain syystä kuvien valo oli kuitenkin hieman erilainen. Laitoin tuon valkoisen jutun tuohon suuhun, jotta kuvia ennen ja jälkeen pystyisi paremmin vertailemaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei monta kertaa Se hoito siellä toistettiin (saman ajan puitteissa, Se tahna plus valo) kaksi vai kolme kertaa? Löytyy eri tietoa..

HelloHelene kirjoitti...

Hmm. En enää oikein muista. Olisiko ollut yksi kerta... O_o

Elina kirjoitti...

Hei Helene,

En tiedä vastaatko enää kommentteihin kun blogin päivitys on ilmeisesti vähän jäänyt, mutta yrittänyttä ei laiteta:

Kenellä hammaslääkärillä kävit valkaisussa? Suositteletko tätä?

Terveisin Elina

Jaa blogikirjoitus kavereillesi