24. lokakuuta 2010

Yksi päivä elämässäni

Eilinen museopäivä päätyi olemaan oikeastaan vain kulttuuripäivä, sillä emme keksineet mitään museota minne mennä. :D Kaikki Helsingin museot on koluttu. Päädyimme siitä syystä leffaan katsomaan "The Social Network" -elokuvan. Se oli minusta hyvä leffa, ei mitenkään erikoinen, mutta silti ihan jees. Teppo ei ollut niin fiiliksissä kuin minä, koska hän oli juuri lukenut kirjan Facebookista ja ei sen vuoksi oikein pitänyt käsikirjoituksesta.

Samalla reisuulla mukaamme tarttuivat uudet lakanat Hemtexiltä. Koska viime viikolla ostimme nuo uudet tyynyt, oli tällä viikolla suorastaan pakko ostaa uudet lakanat. :) Valkoinen oli värivalinta... Minulla on menossa joku ihmeellinen valkoisen kausi ja haluan, että kaikki lakanat ja pyyhkeet olevan valkoisia, jotta näkisin helpommin ovatko ne puhtaita. :D Onko kellään muulla mitään vastaavaa? 
P1040304
Ilta huipentui siihen, että kaverini soitti minulle ja pyysi hänen kanssaan ulos. Ajoimme pienen mutkan kautta Ahjoon, missä join muutaman lasin kuohuvaa. Tällaiset extempore-reissut ovat kyllä aivan parhaita. 
P1040314
P1040321
P1040310
P1040323
Oli ihanan rentouttava päivä! Tänään onkin sitten vuorossa hieman töitä ja siivousta. 

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi