14. syyskuuta 2010

Viikon elokuvia

Käyn nykyisin elokuvissa noin kerran viikossa ja kotona katsomme elokuvia ahkerasti Voddlerin kautta (nyt kun Frendien kaikki seasonit on katsottu). Haaveilen Frasieristä, mutta kyseisen sarjan tuotantokausien yhteishinta menee yli 200 euron ja se tuntuu liian kalliilta...
Tässä joitain elokuvia ja niiden trailereita, joita olen katsonut:
Vesku

Lauantaina kävimme katomassa Vesku-elokuvan, joka oli minusta erittäin sympaattinen dokumentti Vesa-Matti Loirin elämästä. Kunnioitukseni kyseistä taiteilijaa kohtaan kasvoi entistä enemmän kun katsoin tämän pätkän. Vesku on tehnyt hienoja sketsejä ja elokuvia. Hänen lauluihin en ole jostain syystä oikein koskaan päässyt mukaan ja Vesku onkin minulle enemmän näyttelijä kuin laulaja. Hän on värittänyt omaa elämääni nuorempana, jolloin rakastin Vesku Showta ja Uuno Turhapuro -elokuvia. Ilman Veskua olisi moni nauru jäänyt nauramatta. 
Lovely Bones

"Lovely Bones" -elokuva oli ihan ok. Siihen oli luotu ihana maailma taivaan ja maanpäällisen elämän välille. Tämä maailma oli kuvattu visuaalisesti erittäin taidokkaasti. Kokonaisuudessaan se ei minusta kuitenkaan ollut mikään maailman paras elokuva, mutta jaksoi sen katsoa.
The Blind Side

The Blind Side -elokuva sai minut itkemään useammassa kohtaan. Ja toisaalta se sai minua miettimään adoptiota. Olen pitkään miettinyt, että haluaisin adoptoida lapsen ja kyseinen elokuva vaan vahvisti tätä fiilistä. Tämä ei ole kyllä ajankohtaista vielä muutamaan vuoteen, mutta joku päivä minulla on muutama adoptoitu lapsi.
Edellä mainituista kolmesta elokuvasta suosittelen eniten viimeisintä "The Blind Side" -elokuvaa.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi