27. syyskuuta 2010

Pää räjähtää uudesta lelusta

Jee! Tänään oli taas erinomainen päivä. Tai oikeastaan tässä on ollut jo muutama päivä todella mainioita. Olen käynyt eri taidenäyttelyissä, sisustanut, tehnyt hauskoja työ- ja vapaa-ajan projekteja ja tavannut kasan mukavia ihmisiä. Eli toisin sanoen, en oikein tiedä miten asiat voisivat olla nyt paremmin... Tai no ehkä tiedänkin... Minulla voisi olla lippu jonnekin ihanalle matkalle vaikka New Yorkiin... :D


No mutta itse asiaan... Syy tämän päivän riemuun ja pään räjähtämiseen on ollut iPad, jonka sain aamulla. Töissä en kehdannut sitä paljoa fiilistellä, mutta kotiin päästyäni ei riemullani ole tuntunut olevan loppua. :D Se on aivan mieletön ja neljä tuntia sujahti aivan hurahtaen... Miksi se sai aikaan minussa tämän reaktion? Ensinnäkin lehdet! Kuinka haluankaan lukea ne kaikki tuolta laitteelta! Ostin testinä Vanity Fair-lehden (3,99€) ja se toimi loistavasti. Myös Suomen Kuvalehti löytyi iPadille, mutta se ei jostain syystä toiminut. Haluan tilata laitteelleni a) Wiredin b) Voguen c) Helsingin Sanomat (ja kuukausiliitteen) d) Kauppalehden e) Glorian tai Trendin (käytännössä siis suomalaisen muotilehden). Lukisin noita aina ratikassa ja bussissa. Ja  kaikista olisin valmis maksamaan. Ehdottomasti! Ostinhan jo sen Vanity Fairinkin... :D Ja mielessäni vain laskin euroja siitä, kuinka paljon säästin kun ostin digitaalisen version normaalin paperiversion sijaan (tosin en oikeasti ole koskaan kyseistä lehteä ostanut ennen tätä päivää).


Tässä kaksi kuvaa Vanity Fair -sovelluksesta, josta voi ostaa uusia ja myös vanhoja numeroita. Uusin numero on on euron kalliimpi.
P1040008
P1040002
P1040011
P1040013
Toinen asia ovat kirjat... Kuinka ihanaa, että pääsen lukemaan romaaneja ja tulevaisuudessa tietokirjoja kyseiseltä laitteelta. Vaihtaisin kirjat heti tähän jos hinnat olisivat halvempia.
P1040035
Ja etenkin se ominaisuus oli huippu, että kirjoja voi alleviivata ja jopa eri värein. Alleviivaan normaalisti jopa runokirjat, joten tämäpä sopii mainiosti. :D
Sitten muotisovelluksiin, joita löytyi AppStoresta jokunen... Paras niistä on Style.com:n sovellus, josta löytyy kuvia alla:

P1040016
Nyt en raaski kauempaa kirjoittaa kun tässä on hieman muuta puuhaa meneillään ja Papukin toivoo tuossa hieman huomiota. :D

2 kommenttia:

Lilou kirjoitti...

Oi oi, täälläkin haaveillaan iPadista... Tässä järkkyflunssan kourissa ois niin kiva selailla uusia lehtiä suoraan ruudulta, vaivautumatta Ärrälle saakka.

Hauskaa viikonloppua :)

Helene kirjoitti...

Toi iPad on ollut ihan mahtava!

Tässä muutaama vinkki kipeiden päivään (olin alkuviikosta kipeä):

Suosittelen katomaan luontodokkareita Yle Areenalta. Mm. tämä BBC:n dokkari on hyvä:
"Kiehtova maailma: Ennen kuin ne häviävät"
http://areena.yle.fi/video/1329203

Myös http://www.ruutu.fi/ tarjoaa kasan erilaisia dokkareita. Tällä hetkellä siellä on aikankin Kate Mossin dokkari.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi