8. elokuuta 2010

Viikon kuulumiset

Onkin ollut kiireinen viikko ja ihanan lämmin... Iltaisin olen tehnyt töitä, käynyt pariin otteeseen elokuvissa, lukenut kirjoja ja tavannut kavereita kuten Villeä sekä Kristiinaa. Myös Pixelpipen Brett käväisi Suomessa ja hänen kanssaan tuli kierreltyä pitkin Helsinkiä. Tänään kävimme muutaman tunnin piknikillä nautiskelemassa lämpimästä säästä ja hyvästä seurasta. En ollut tavannut kaveriani Annia lähes kahteen vuoteen!!! Aika rientää aivan liian kovaa tahtia. Voisikohan sen jotenkin pysäyttää? :)

Tässä muutama hetki viime viikolta kuvien muodossa:
P1030319
Helsingin yö oli sunnuntaina aivan mahtava. Tuntui kuin olisi ollut jossain etelässä. Aivan mieletön sää!
P1030327
Haluttujen asioiden listalla on tällä hetkellä ehdottomasti iPhone 4. :D Vasemmalla on oma puhelimeni ja oikealla tämä uusi Brettin puhelin.
P1030337
Ville on aina aivan huippu tyyppi. Kävimme hänen kanssaan terassilla ja KuuKuussa syömässä. KuuKuun lihapullat ovat muuten minusta Helsingin parhaita (jos Tepon tekemiä aurajuustolihapullia ei lasketa) :)
P1030343
Kenkiä löytyy useasta paikasta Helsingin taivaalta. :) Tässä kuva Töölöstä. Myös Sörnäisissä on yksi pari, joka näkyy ikkunastamme.
P1030377
Hessu oli mukana tämän päivän piknikillä. Tapasin kyseisen herran ensimmäistä kertaa ja oli kyllä maailman söpöin lapsi!

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi