1. heinäkuuta 2010

Hups. Tuli ostettua. Mutta oli ALE.

Eilen olin koko päivän kaupungilla. Ensimmäiseksi käväisin toimistolla (siis oikeasti vain käväisin, en tehnyt töitä yhtään :D), sillä sinne oli saapunut paketti, jonka sisällön paljastan hieman myöhemmin. :) Ne, jotka ovat seuranneet blogiani hetken, varmaan jo arvaavatkin mikä on kyseessä. :) Olen aivan superinnoissani!
Paketti!

Sitten suuntasin Gilles et Dadan myymälään, josta mukaani tarttui makko, laukku sekä pieni pussukka. Ostin myös Tepolle yhden paidan (joka olikin liian pieni, pitää käydä vaihtamassa).

Gillesin suunnittelija Jasmin kertoi, että Jenkkeissä on joku postilaatikkopalvelu. Eli tämä palvelu tarjoaisi postilaatikon ja sitten paketit toimitettaisiin sieltä aina eteenpäin Suomeen. Hinta oli joku 70 dollaria vuodessa. Eli ei paha. Tämä olisi aivan superhyvä palvelu, sillä niin monta kertaa olen ollut jo maksamassa tuotetta ja sitten onkin ollut mahdotonta toimittaa se Suomeen. Jasmin kuvasi tätä pettymyksen tunnetta hyvin: "Tuntuu kuin aivot räjähtäisivät". :D Esittelen ostokset täällä myöhemmin. Tässä asioita, jotka jäivät kauppaan vielä:

P1020228
Gilles
Gilles

Gillesin myymälän läheisyydessä on myös Antti Asplundin myymälä ja sieltä tarttui mukaan yksi heräteostos. Ja ylläri pylläri, tästäkin teen erillisen postauksen kun kerkeän. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että kyseistä tuotetta on tehty vain kaksi kappaletta. Toinen on Pariisissa ja toinen nyt sitten minulla Helsingissä. :)

Käväisin myös Kartellin myymälässä ihailemassa peiliä, jonka aion nyt ostaa, mutten ole vielä päättänyt, että tulisiko sen olla iso vai pienempi Ghost-peili. Se tulisi eteiseen ja ehdottomasti haluan sen valkoreunuksisen.

Iltapäivällä menimme Tepon kanssa Markun veneelle Katajanokalle. Hengailimme siellä hetken ja vain nautimme laineista sekä ihanasta veneyhteisön tunnelmasta, jossa ihmiset hymyilevät ja moikkaavat kun tavataan. Minusta olisi ihanaa jos tämä kulttuuri olisi Suomessa muuallakin kuin veneiden läheisyydessä. :)

P1020239
P1020243
P1020244
P1020249
P1020272
P1020247

Ilta huipentui siihen kun menimme illalliselle Bellevue-ravintolaan, joka on saanut mm. Eat.fi-palvelussa erinomaiset arvosanat. Ja ruoka oli erinomaista! Pidän blineistä erittäin paljon ja niitä olikin pakko ottaa alkupalaksi. Tepon kala oli mainiota. Oma "kiovalainen kana" -annokseni oli minusta kuitenkin hieman liian rasvainen makuuni. Kyseinen annos on kuitenkin saanut hyvät arviot eat.fi:ssä, joten saattoi olla, että minulla ei vain blinien jälkeen ollut kovin nälkä. :D

P1020318
P1020285
P1020311
P1020312
P1020294
P1020296
P1020297

Illalla menimme kotiin katsomaan Metropolia-elokuvaa. Nukahdin sen puolessa välissä, koska olin niin väsynyt. Kaiken kaikkiaan oli aivan mielettömän ihana päivä ja minusta lomapäiväksi aivan täysi kymppi!

P1020323

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi