2. heinäkuuta 2010

Gillesin ostot

Olin sovituskopissa viiden vaatteen kanssa ja olisin halunnut ne kaikki. Pähkäilin ja tuskailin, että minkä nyt sitten valitsisin. Suunnittelija Jasmin auttoi parhaansa mukaan, mutta olen aina välillä sovituskopissa mahdoton ja en vain osaa päättää. Siksi minua ei sinne yleensä helpolla saakkaan ja pidän enemmän nettishoppailusta. Olin alunperin halunnut ostaa edellisessä postauksessa näkyvän pallopaidan, sekä lohenpunaisen mekon, mutta sitten kun sovitin ruutumekkoa, en ollutkaan enää varma minkä niistä kolmesta haluaisin. :D Ruutumekko lähti kuitenkin loppujen lopuksi mukaani. Mekon hinta oli normaalisti 250€, mutta alessa se oli 150€.

Gilles

P1020342

P1020349

Gilles et Dada
Gilles et Dada Ellessä
Kaksi viimeistä kuvaa: www.gillesetdada.com

Gilles on ehdottomasti lempiliikkeeni Helsingissä. Suosittelen käväisemään Gillesin liikkeessä etenkin tämän kuun aikana, sillä alennuskausi on menossa. Osoite on Albertinkatu 22. Siellä on alennuksessa myös miehille paljon t-paitoja.

Myös yksi laukku päätyi mukaani. Se lähti 15 euron hintaan. Kyseisen laukun on suunnitellut ja tehnyt chileläinen suunnittelija, joka on Gillesien tuttu. En ole vielä keksinyt minkä kanssa sitä pitäisin tai missä, mutta eiköhän se kohta selviä. Luultavasti se tulee olemaan joko rantakassi tai sitten kauppakassi Hakaniemen Kauppahalliin. Kyseinen laukku saa minut hymyilemään.

P1020335

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi