20. heinäkuuta 2010

Ensimmäiset työpäivät

Työt ovat alkaneet ja päivät ovat kuluneet toimistolla ja illat kirjoja lukiessa ja kanin puuhia seuratessa (Papun koulutus vie aikaa). Eilen illalla inspiroiduin lukemaan 200 sivua. En vain yksinkertaisesti saanut nenääni irti kirjasta nimeltä "Open Leadership". Suosittelen kaikille yritysjohtajille kyseistä kirjaa. Siitä sai paljon ideoita ja uusia ajatuksia siitä, miten pystyy kehittämään itseään töissä.

P1030132

Varoitus etukäteen! Tässä seuraa hieman kaverihehkutusta! :D Ne, jotka eivät voi sietää sitä, suosittelen hyppäämään seuraavaan kappaleeseen. :D ...Iltapäivällä kävin lounaalla ja kahvilla yhden startup-idolini ja kaverini kanssa. Hän on Kaitsu, joka on ikuinen yrittäjä koko sydämestään. Uskon, että hän tulee menestymään elämässään ja menestyy jo, sillä hän tekee sitä mitä haluaa ja mihin hänellä on intohimo. En ollut nähnyt häntä kuukausiin ja nyt kun tapasimme tulin taas muistaneeksi, miksi pidän hänestä niin paljon. Harva ihminen on niin hieno kuin hän on.

Kaitsu

P1030140

Eräs pieni asia piristi myös aamuani. Kävin nimittäin hakemassa postista paketin ja sieltä paljastui Gwen Stefanin LAMB-tuoksu. Edellisen pudotin lavuaariin ja se meni sadoiksi paloiksi... :( Ostin tämän uuden alle 40 euron hintaan nettikaupasta ja tein kyllä parhaat kaupat vähään aikaan (normaali hinta yli 60€). Kotiin oli myös kiva tulla kun Teppo heti ensimmäisenä sanoi: "Sä tuoksut ihanalta!". :D

P1030143

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi