3. heinäkuuta 2010

Barbaarit - Kaikki käsi kädessä yhteiseen hautaan

Kävimme aamulla lenkillä. Jee! Kotiin tultaessa aloin tehdä ruokaa ja koska olin aamulla julistanut Tepolle, että tänään alkaa syklidietti, oli ostokseni sen mukaiset.

Tarkoitukseni oli tehdä salaattia ja paistaa kalkkunafileitä, sekä kesäkurpitsaa, mutta jotenkin sitten innostuin tekemään Tikka-kastikkeen kalkkunalle ja sen seurauksena tuli sitten keitettyä riisiä (mikä oli kiellettyä kyseisessä dietissä). Kastike oli vain niin hyvää, että riisit oli pakko tehdä. Namnamnam. Ja Teppokin tykkäsi. Huomenna ei sitten riisiä. :)

P1020517

Iltapäivän kohokohta oli ehdottomasti se, kun menimme Mustikkamaan kesäteatteriin katsomaan esityksen nimeltä "Barbaarit". En ole koskaan oikein erityisemmin pitänyt teatterista, mutta tämä oli kyllä täysi poikkeus. Barbaari oli viihdyttävä ja nerokas monessa kohtaa. Näyttelijöiden suoritukset olivat loistavia etenkin Maija Tverin, Pyry Äikää, Niina Mönkkönen ja Antti Autio nousivat esiin positiivisesti ja uskon kuulevani heistä vielä tulevaisuudessa. :) Upeita nuoria näyttelijöitä!

KAI_1669
Kuva: www.ylioppilasteatteri.fi

Näytös alkoi kello seitsemän ja kotiin saavuimme vasta kymmenen jälkeen. Mustikkamaalle oli ihana kävellä lämpimänä kesäiltana ja katsella taloja sekä veneitä. Jos siis kesäiltana ei ole mitään tekemistä, kannattaa tänne ehdottomasti mennä ja jäädä vaikka bussista muutama pysäkki aiemmin, jotta pääsee kunnolla nauttimaan ihanista maisemista.

P1020520
P1020531

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi