13. heinäkuuta 2010

Antti Asplundin mekko

Toinenkin asia on unohtunut kertoa. :) Kävin Antti Asplundin alennusmyynnissä muutama viikko sitten ja ostin alla kuvassa näkyvän mekon nimeltä "Flaming Dress". Niitä on kuulemma vain kaksi kappaletta tehtynä ja toinen on Pariisissa ja nyt tämä toinen on siis Helsingissä minulla. :)) Alehinta oli 50 euroa!
P1020351
P1020356

2 kommenttia:

lia kirjoitti...

Onpas kauhistuttava otus!! Ihan kuin sun kroppa kestäis kantaa tollast muutenkaan, sinä ku et mikään malli oo!!

Helene kirjoitti...

:D Minusta se on ihana! Mutta "chacun à son goût"!

Minusta design-ostoksia kannattaa tehdä usein kahdesta näkökulmasta. Ensimmäinen on se, että se on ihana/upea ja kaunis päällä, toinen on sijoitus/keräilymielessä. Oma ostokseni oli siis myös tietynlainen sijoitus. :) Uskon Antin olevan pitkään tällä alalla ja tulevaisuudessa hän tulee olemaan iso nimi. Lisäksi kannatan hänen toimintaansa mielellään, sillä hänellä on uniikki oma tyyli ja hän uskaltaa tehdä erinäköistä designia.

Mallin mittainen en ole, mutta siihen suuntaan ollaan kovaa menossa, sillä olen tällä hetkellä superkuntokaudella. :D Paino on pudonnut tässä loman aikana jo lähes 3 kiloa!!! Jihaa! Joten tavoite on ensi vuonna kesällä sitten olla lähes "mallin" mitoissa, mikäli 170cm voi ikinä olla... :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi