30. kesäkuuta 2010

Päivää Indiedaysillä

Tänään oli viimeinen kokonainen päivä Indiedaysillä ennen kesälomaa. Pääsin tekemään kivoja asioita ja kävin Koffin puistossa lounaalla Jennin kanssa. Pääasiassa työni oli tänään intran päivitystä ja käyttöliittymäasioita. Alla hieman kuvaa siitä, minkä näköinen työpöytäni oli. :D Olen melko visuaalinen ja tykkään aina hahmotella asioita erilaisin konstein. Koska minulla ei ollut käytössä tuplanäyttöä vanha "paperi-sakset"-konsti oli se toimivin.

P1020064

Minun oli pakko laittaa vielä toinen kuva tänne Indiedaysin toimistosta, sillä monet kaverini/tuttuni aina silloin tällöin kysyvät, että onko Indiedaysillä toimistoa ollenkaan tai sitten he ovat jotenkin yllättyneitä siitä, että meillä on toimisto. :D Henkilökuntaakin on kolme kokopäiväistä.

P1020071

Tänään siis loma alkoi sitten toisen kerran ja tavoitteenani on se, että en tekisi mitään töitä. Aion siis ainoastaan rentoutua, lukea kirjoja ja ehkä kirjoittaa runoja tai novelleja. En ole päättänyt vielä ja niin on tarkoituskin. Aion olla spontaani ja tehdä joka päivä sitä mitä huvittaa.

Kirsikka

Nyt lähden Art To My Home -startupin bileisiin, jossa tapaan toivottavasti ihania uusia yrittäjiä. :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi