6. kesäkuuta 2010

Mitä tavaroita on työlaukussa?

Olen viikonloppuna miettinyt paljon sitä, mitkä asiat tulee olla työpäivinä laukussa mukana. Sain rustattua seuraavan näköisen listan:

1) Avaimet
2) Puhelin
3) Lompakko (pankkikortit)
4) Tietokone
5) Käyntikortit
6) Sopimukset, laskut ja muu paperisälä (A4)
7) Kännykän ja tietokoneen johdot
8) Meikkipussi, jossa meikkien lisäksi harja

Olen nyt ottanut omaksi projektikseni etsiä kaikille kyseisille tavaroille paras mahdollinen säilytysratkaisu. Arviointikriteerinä tulee olla ennen kaikkea laatu. Eli tuotteen tulee säilyä pitkään, toivottavasti kymmeniä vuosia.

Jotkut ehkä muistavat, että ostin vähän aikaa sitten Burberryn kannettavan tietokoneen laukun. Kyseistä tuotetta ei enää myydä heidän nettikaupassa, joten en voi linkittää sitä tähän. Teetin myös Indonesiassa ystävälläni mustan nahkaisen tietokonelaukun noin kuukausi sitten. Eli tämä ostoslistan kohta on siten tehty.

Tänään aloitin tutkimusmatkani kohdasta kuusi ja mietin, minkälainen olisi paras mahdollinen säilytysratkaisu papereille. Päädyin alla olevaan:
Photobucket
Tähän laittaisin siis laskut, sopimukset, tuntikirjanpitoni, inspiraatiopiirustukset ja myös käyntikorteille näyttää olevan tilaa vasemmalla puolella. Ainoa miinus kyseisessä tuotteessa on sen hinta, joka on pöyristyttävä 477 euroa. Sillähän saisi jo matkankin ja vaikka mitä muuta! Nyt siis mietin hieman ennen kuin investoin tähän... Oletteko te löytäneet jotain vastaavaa A4-kokoista?

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi