29. kesäkuuta 2010

Eläinkuoseja

Eläinkuosit... Ennen en voinut sietää niitä. Viime viikkoina olen taas hieman alkanut tykästyä niihin ja tällä hetkellä kantani on muuttunut täysin positiiviseksi tämän asian suhteen. :)

Lintu bloggasi hetki sitten Louis Vuittonin huivista, jonka haluaisi. Sentään noin paljoa en minä olisi vielä tässä vaiheessa valmis maksamaan pantterikuosista, mutta kun eteeni osui Marc by Marc Jacobsin laukku, teki mieleni klikata sitä osta-nappia... Hinta oli kuitenkin vain hieman päälle satasen.
Eläinkuoseja
Onneksi en kuitenkaan klikannut, sillä tarkemmin asiaa pohdittuani tulin siihen tulokseen, että pidän oikeastaan enemmän hieman kuluneemmasta pantterikuosista. Sain tähän inspiraation Roberto Cavallin näytöksestä (kannattaa muuten tutustua edellisen linkin takana olevaan nettikauppaan, siellä on aivan ihania kenkiä ja mekkoja!). Alla olevat kuvat ovat minusta hänen parhaita eläinkuosikuvia näytöksestä:
Roberto Cavalli

Löysin muutama päivä sitten Vogue-lehdestä täydellisen Alainin pantterikuosilaukun. Sen kuvaa en löytänyt mistään netistä, joten se oli pakko kuvata tänne suoraan lehdestä.

Alaia
Mitä mieltä olette? Pidättekö elänkuoseista?

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi